EN

Відкриття сучасного навчального простору у Васильківському професійному ліцеї

Сучасний навчальний простір відкрили у Васильківському професійному ліцеї завдяки співпраці благодійного фонду "Твоя опора" та компанії L’Oréal Україна, а саме бренду Matrix.

Відкриття сучасного навчального простору у Васильківському професійному ліцеї

Сучасний навчальний простір відкрили у Васильківському професійному ліцеї завдяки співпраці благодійного фонду "Твоя опора" та компанії L’Oreal Україна, а саме бренду Matrix.

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, під час обстрілу було зруйновано майстерню для майбутніх перукарів у ліцеї. Але завдяки спільним зусиллям нашого фонду та підтримці L’Oreal Україна, а саме бренду Matrix, приміщення відновлено! 

Тепер це сучасний навчальний простір, де студенти зможуть комфортно опановувати мистецтво перукарства. Бажаємо успіхів усім студентам і студенткам! Ваша майбутня кар'єра в надійних руках, і ми віримо у ваш успіх! Дякуємо компанії L’Oreal Україна, а саме бренду Matrix за допомогу у створенні світлого майбутнього для індустрії краси. 

***

Акція «Навчання заради майбутнього» проходила з 1.12  до 31.12.2023 року. З кожної одиниці товару ТМ Matrix 30 грн спрямовувалося до фонду "Твоя опора". Завдяки цій ініціативі було зібрано 3 млн грн для підтримки навчальних закладів. 

Разом ми творимо прекрасне майбутнє індустрії краси!

other news