UA

Сучасне реанімаційне відділення для новонароджених у Київському обласному перинатальному центрі

Сучасне реанімаційне відділення для новонароджених у Київському обласному перинатальному центрі
45 мільйонів гривень для Київського обласного перинатального центру від Credit Agricole 
 
Так! Це неймовірно важливий проєкт - ми відкрили нове сучасне реанімаційне відділення для новонароджених в Київському обласному перинатальному центрі. Це перший проєкт в Україні, коли локальний фонд разом з українськими та міжнародними бізнесами створили відділення реанімації з нуля.
 
Це стало можливим завдяки співпраці «Твоя опора» та групи Credit Agricole. Наймасштабніший за історію Crédit Agricole благодійний проєкт в Україні на загальну суму майже 45 млн грн реалізували спільно 4 установи: Credit Agricole Україна, Фундація Групи Credit Agricole, а також регіональні банки Crédit Agricole Brie Picardie і Crédit Agricole Nord de France.
 
Проєкт втілений у двох хвилях: у 2023 році було виділено 2,3 мільйона гривень на капітальний ремонт відділення, а влітку 2024 року центр отримав медичне обладнання на суму 42,5 мільйона гривень.
 
Понад 130 одиниць медичного обладнання, серед яких реанімаційні системи та апарати штучної вентиляції легень, було передано Київському перинатальному центру в рамках другої хвилі проєкту.
 
Це відділення обладнане найсучаснішими реанімаційними системами та інкубаторами для передчасно народжених немовлят. Проєкт став символом надії для малюків, які потребують особливого догляду.
 
Ми вдячні нашим надійним багаторічним партнерам - групі Credit Agricole та міжнародним партнерам за їхній внесок у життя дітей, що народжуються в складний час, і за можливість допомогти їм отримати найкращу медичну допомогу.

Галерея

інші новини