UA

Нова реанімація: Crédit Agricole надав 2,3 млн грн для перинатального центру

Завдяки фінансуванню Crédit Agricole та активному сприянню БФ «Твоя опора» відбулося відкриття нового реанімаційного відділення

Нова реанімація: Crédit Agricole надав 2,3 млн грн для перинатального центру

В рамках співпраці з КМДА ми розробляємо та реалізовуємо багато проєктів.

Ремонт Київського обласного перинатального центру один з них. Він став можливим завдяки фінансовій підтримці від нашого давнього партнера Crédit Agricole. Відтепер ще більше маленьких життів зможуть врятувати лікарі завдяки відкриттю нового реанімаційного відділення – блоку інтенсивної терапії новонароджених. Crédit Agricole Brie Picardie та Crédit Agricole Ukraine спрямували 2,3 млн гривень на капітальний ремонт приміщення і це дало змогу збільшити кількість ліжок до 12. Відділення побудоване з дотриманням усіх медичних стандартів та вимог. 

Credit Agricole Brie Picardie – регіональний банк Групи Credit Agricole зі штаб-квартирою у місті Ам’єн, що у Франції.

З початку війни кількість передчасно народжених дітей в Україні значно збільшилось. Оновлене відділення інтенсивної терапії дасть можливість не тільки рятувати дітей з критично низькою масою тіла, але й забезпечить тривале перебування на штучній вентиляції легень, виходжування та стабілізацію діток, які народжуються з вагою 1000-1500 гр. Дуже вдячні нашим французьким партнерам за можливість значно покращити комфортну роботу нашого перинатального центру, за небайдужість до життя та здоров’я маленьких українців, які народжуються в нашій країні у цей складний і важкий час, – зауважив генеральний директор КНП КОР «Київський обласний перинатальний центр» Олександр Качур.

Київський обласний перинатальний центр системно надає високоспеціалізовану акушерсько-гінекологічну та неонатологічну допомогу жінкам Київської області, м. Києва та інших областей України. Велика частка серед новонароджених часто потребують невідкладної реанімаційної та спеціалізованої допомоги, тривалого лікування та виходжування. Лікарня щорічно допомагає понад 600 дітям. Відтепер тут працює новий сучасний реанімаційний зал, оснащений відповідно до усіх норм, з потужною вентиляційною системою та умовами для подальшого приєднання реанімаційної апаратури й запуску реанімаційних ліжок. Це дасть можливість не тільки рятувати дітей з критично низькою масою тіла, але й забезпечить тривале перебування на штучній вентиляції легень, виходжування та стабілізацію діток, які народжуються з вагою 1 000-1 500 грамів.

Київська область сьогодні стала флагманом розвитку та відновлення. У той час, коли країна перебуває у постійній боротьбі, до нас приїжджають переселенці з різних регіонів України, у тому числі, й вагітні. І саме вони потребують максимального захисту, підтримки та комфортних умов перебування. Дуже дякуємо усім, хто сьогодні доклав стільки зусиль, щоб ми могли побачити цей реанімаційний зал. Щиро запрошуємо кожного інвестора долучатись до таких ініціатив та ставати тими, хто сьогодні відроджує Україну, – коментує голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

Даний проєкт реалізовано за плідної співпраці з Фондом «Твоя опора».

Партнерство фондів та великого бізнесу навколо такої болючої теми здатне забезпечити швидкий реальний результат, якого медзакладу, можливо, довелося б очікувати роками. Тому підтримку, яку надала команда Credit Agricole, важко переоцінити – адже, за кожною такою доброю справою – тисячі врятованих маленьких життів! –  сказала Валерія Татарчук, засновниця, генеральна директорка благодійного фонду «Твоя опора».

За час війни Креді Агріколь як соціально відповідальний банк спрямував на благодійність 88 млн гривень. Всі добрі проєкти реалізовані в рамках КСВ програми банку WeCare! та здебільшого спрямовані на купівлю медичного обладнання.

Як частина частиною великої міжнародної родини Credit Agricole, в Україні ми також робимо все можливе для реалізації головної мети нашого існування: діяти щодня в інтересах наших клієнтів і суспільства. З початку війни ми вирішили виділити важливий бюджет на благодійність, ми отримали велику підтримку від наших регіональних банків і благодійного фонду Групи. Всі ці пожертви ми направили переважно на підтримку медичних закладів та дітей. Разом ми вже реалізували понад 35 благодійних проектів на 88 млн грн, підтримали 20 лікарень, придбавши 67 одиниць медичного обладнання експертного класу. І точно на цьому и не зупинимося, – зазначив Стефан Фаллік, член правління Credit Agricole.

Дякуємо Credit Agricole та всім причетним за беззаперечну підтримку та сприяння у цій важливій справі! 

Галерея

інші новини