UA

Credit Agricole втретє допоміг лікарням Вінничини

Міжнародна група Креді Агріколь подарувала сучасне медичне обладнання за 850 000 гривень

Credit Agricole втретє допоміг лікарням Вінничини

Два електрокардіографи та кольпоскоп вже встановлені та допомагають лікарям Вінницького медзакладу, скоро доставлять також мобільний підйомник та візок для догляду за хворими. Обладнання все сучасне і закуплене на запит лікарні, щоб покращити рівень діагностики важких захворювань, зокрема онкології, хвороб серця та туберкульозу, а також допомогти у догляді за пацієнтами. Цю добру справу банк втілив за підтримки Фонду «Твоя опора».

Туберкульоз вже давно перестав бути хворобою соціально-незахищених категорій населення. Завдяки медичним препаратам та сучасному обладнанню, на сьогодні більшість випадків вдається лікувати амбулаторно. І електрокардіограф відіграє в цьому важливу роль, адже за його допомогою ми контролюємо процес лікування пацієнтів. Наш заклад розрахований на 120 місць. Зараз на лікуванні перебуває 80 пацієнтів, серед них і військові, і внутрішньо переміщені українці, – розповідає Олександр Служивий директор лікарні у Вінницькій області.

Це вже третя добра справа для лікарень Вінницької області, яку Креді Агріколь втілив за рік за підтримки нашого Фонду. Влітку 2023 року міжнародна Група подарувала сучасне медичне обладнання за понад 4,5 млн грн для обласної клінічної лікарні, а навесні — реабілітаційні бігові доріжки для пацієнтів Вінницької обласної клінічної психоневрологічної лікарні імені академіка О.І. Ющенка. Загальна сума благодійності вже на зараз становить 5,5 мільйонів гривень.

Ми втілюємо благодійні проєкти, адже ми віримо, що в доброті, щедрості та підтримці – наша сила, яка може подолати навіть найтемніші часи. Це філософія Креді Агріколь та нашої команди. Як ніколи раніше ми відчуваємо, що Креді Агріколь Україна – це частина міжнародної Групи, яка демонструє надзвичайну підтримку і солідарність з українцями. І благодійна допомога лікарням від Групи – ще один доказ цьому. Як вінничанин, я радий, що вже втретє за рік Креді Агріколь підтримав лікарні Вінницької області, – розповідає Олександр Зарічнюк, директор комерційного сектору Креді Агріколь. 

Загалом від початку війни банк реалізував 45 благодійних проєктів. Креді Агріколь спрямував 92 млн гривень на придбання медичного обладнання для лікарень України та на підтримку постраждалих.

Галерея

інші новини