UA

Благодійний проєкт: збираємо на операції дітям

Lancôme перерахує 1 000 000 грн на допомогу дітям із вродженими вадами серця

Благодійний проєкт: збираємо на операції дітям

Благодійний проєкт триватиме з 1 до 31 грудня і має на меті передати 1 000 000 грн на операції дітям із вродженими вадами серця, аби створити справжнє диво для цих маленьких пацієнтів! 50 гривень від продажу кожного засобу Lancôme бренд надішле до благодійного фонду «Твоя опора».

До Дня святого Миколая, на який чекають дітки в усьому світі, трапляються справжні дива. Цього грудня Lancôme додасть трохи магії краси та подарує її тим, хто про це дуже мріє!

З 1 до 31 грудня 50 грн від продажу кожного засобу Lancôme бренд передасть до фонду «Твоя опора». На сьогодні ми підтримуємо понад 130 українських лікарень — забезпечуємо їх медикаментами й обладнанням. Також допомагаємо дітям з вродженими вадами серця. За весь час існування нашого проєкту «Велике маленьке серце» понад 830 маленьких пацієнтів отримали допомогу від Благодійного фонду «Твоя опора».

Це не перша спільна соціальна ініціатива Lancôme з фондом — у травні 2023 року до Дня матері бренд вже зібрав 1 000 000 грн і успішно передав ці кошти на операції. Історії прооперованих діток, можна почитати у розділі новин на сайті Фонду. 

Окрім цього, з 4 до 31 грудня, з кожною покупкою засобів Lancôme на суму від 4 000 грн, клієнти отримають лімітований срібний браслет GUZEMA — на згадку про участь у проєкті, який рятує життя!* 

*Пропозиція діє тільки в мережі магазинів Brocard, Aromateque та інтернет-магазині makeup.com.ua

 

інші новини