UA

Благодійні результати за листопад

У листопаді фондом було реалізовано 43 855 089 грн

Благодійні результати за листопад

Осінь добігає кінця, а ми продовжуємо плідно працювати та ділитися з вами результатами роботи фонду.

У листопаді фондом реалізовано 43 855 089 грн 77 коп.

Допомога медичним закладам України

Медичні заклади отримали допомогу на суму 6 753 652 грн 53 коп. Це 10 медичних закладів із Сумської, Чернігівської, Дніпропетровської, Полтавської, Миколаївської, Запорізької, Хмельницької областей.

Медикаменти та вироби медичного призначення були передані лікарням на суму 515 875 грн 81 коп.

Медичне обладнання  для лікарень було придбано на суму 4 881 006 грн 16 коп. Це електроміограф та енцефалограф для Інституту Серця та наркозний апарат для Хмельницької обласної лікарні.

Також в рамках проекту «Ліги тепла» вдалося допомогти Охтирській лікарні: встановлені теплові насоси у пологовому відділенні.

Також фонд  придбав для ДСНС  спеціальну техніку, яка дозволить проводити рятувальні операції на великій висоті. Маємо руйнації всієї Україною і рятувальники постійно працюють в надзвичайних ситуаціях без відпочинку.

Допомога дитячим закладам

Заклади для дітей, а саме будинки дитини, центри соціально-психологічної реабілітації для дітей, освітні заклади, отримали допомогу на суму 16 125 грн 00 коп.

Почуйківська школа отримала допомогу у вигляді додаткових уроків англійської мови, а Тернопільський центр соціально-психологічної реабілітації для дітей  отримав допомогу у вигляді речей для побуту діток.

Фонд у листопаді отримав гуманітарну допомогу на суму 382 791,24 грн. Це засоби гігієни, підгузки, товари для новонароджених, побутова техніка, ковдри та подушки, продукти харчування. Гуманітарну допомогу було спрямовано для жителів деокупованих міст та селищ Херсонської області, а також у наш Прихисток «Твоя опора», в місті Львів.

Прихисток «Твоя опора» у місті Львів

Наш Прихисток «Все буде добре» у місті Львів, продовжує з березня 2022 року приймати людей, які вимушено покинули свої домівки.  В листопаді витрати на утримання Прихистку склали 241 821 грн.  Це витрати на господарчі товари, комунальні послуги, послуги прання, заробітні плати та інше.

Ми безмежно дякуємо всім, хто підтримує та регулярно донатить на допомогу тим, хто потребує допомоги!

Щиро вдячні нашим партнерам, які постійно нам допомагають: HELP AGEPartners groupСушиЯПатріарша фундація "Мудра справа"Лореаль УкраїнаБайєрМонобанкVodafone УкраїнаJYSK  та багато іншим.

інші новини