Коли операція дає можливість жити повноцінним життям

Цій крихітці на прекрасне ім’я Соломія немає ще й рочку, проте вона - справжній боєць з величезною жагою до життя.

Про проблеми із серцем доньки мати дізналася на тертій день після пологів. Під час огляду лікар почув шуми у серці, і дитину направили в Одеський кардіоцентр. Там підтвердили невтішний діагноз – вроджена вада серця, але запевнили, що операція поки не потрібна.

Батьки продовжували відчувати занепокоєння, тому вирішили звернутися за додатковою консультацією в Інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова. Правду говорять, що серце матері знає більше, адже після огляду лікарів в інституті дитину одразу госпіталізували.

Дівчинці провели серйозну операцію, в ході якої поставили перегородку між шлуночками. Соломія добре перенесла п’яти годинну операцію, а потім провела шість днів в реанімації під постійним наглядом лікарів.

На щастя, повторної операції проводити не потрібно, тож наша юна героїня розпочинає здорове життя. І ми бажаємо, щоб воно було сповнено яскравими емоціями та пригодами.

Завдяки #Charity_chain, спільному проекту благодійного фонду "Твоя опора" та бренду Guzema Jewelry, Соломія отримала всі необхідні медикаменти та вироби медичного призначення, а проект фонду та Сінево дав можливість забезпечити крихітку препаратом "Кустодіол", що вкрай необхідний для проведення таких операцій на серці.

Якщо бажаєте ще подарувати якійсь крихітці шанс на життя, тисніть «Допомогти»!