За крок до трансплантації печінки

Не так страшно хворіти, як бачити, що хвороба поступово вбиває твою дитину. Потрібно багато мужності, щоб зібратися з силами і негайно почати діяти.

Це на власному прикладі зрозуміла Юля, коли її донечка Ліза почала згасати на очах.

Лізі 16 років. І все своє життя вона не скаржилась на серйозні проблеми зі здоров’ям. Все було гаразд, допоки вона поступово не почала відчувати сильну втому. Колір її шкіри раптово пожовтів. Юля звернулась до Боярської лікарні, де дівчинку обстежили й повідомили діагноз. Гостра печінкова недостатність.

Таке захворювання може мати різну динаміку. Стан дівчинки стрімко погіршувався, тому потрібно було терміново вживати заходів. Лізу з Боярки перенаправляють в ІПАГ.

Нині дівчинка під пильним наглядом лікарів вже з 12 березня, де її постійно капають препаратами та медикаментами, що мають підтримувати стабільний стан здоров’я. Оскільки за цей весь час ніякого прогресу не спостерігається, дівчині потрібна буде трансплантація печінки.

Мама готова стати донором. Життя її дитини на волоску і вона робитиме все можливе аби порятувати Лізу. Вона дуже вдячна проєкту Charity Chain – спільному проєкту фонду «Твоя опора» та бренду Guzema Fine Jewellery, завдяки якому дитину вдалося забезпечити необхідними препаратами під час її тривалого перебування в ІПАГові. Дата операції ще не відома, очікується відповідь від інституту Шалімова. Ми віримо, що дівчата впораються і Ліза дуже скоро повернеться до звичного життя.

Якщо і Ви хочете долучитись до порятунку дитячих життів тисніть на кнопку  Допомогти!

Або підтримайте нас у додатку Monobank шляхом регулярних платежів.

Все дуже просто: натискаєте на розділ «Інші платежі» потім на кнопку «Створити папку» знову обираєте «Інші платежі» далі даєте назву вашій папці, наприклад «Благодійність» обираєте розділ «Благодійність», де в списку обираєте благодійний фонд "Твоя опора".

Після чого вносите суму регулярного платежу та обираєте налаштування дати та періодичності списання, наприклад 100 грн один раз на місяць кожного 12-го числа місяця

Усі зібрані кошти будуть витрачені на порятунок тих, хто опинився у скрутній ситуації.