Допомога компанії «Альянс Енерго Трейд»

Боротьба з Covid-19 в Україні триває і не відпускає зі свого полону увесь світ.

Третя хвиля не дала шансу перевести дух лікарям, що самовіддано працюють і буквально вихоплюють життя людей із лап коронавірусної хвороби. Лікарні миттєво заповнилися тяжкохворими пацієнтами, а громадськість знову опинилися у відчаї та розгубленості. Це зумовлено появою нового штаму захворювання і як результат – неготовність протидіяти!

В таких критичних ситуаціях є цінним, коли бізнес не стоїть осторонь і активно включається, щоб допомогти у боротьбі з Covid-19, адже саме зараз українська медицина потребує неабиякої підтримки.

Такою соціально відповідальною компанією є «Альянс Енерго Трейд», яка уже тривалий час являється нашим партнером і регулярно підтримує українські лікарні. Активна позиція компанії підтверджується реальними справами, а саме, у квітні компанією «Альянс Енерго Трейд» було надано допомогу  двом лікарням у боротьбі з Covid-19.

Дякуючи «Альянс Енерго Трейд», ми змогли закупити для КНП «Київського міського пологового будинку №3» та КНП «Київської міської лікарні №17» 5 кисневих концентраторів та 1820 виробів медичного призначення, зокрема, це маски кисневі, дихальні контури для апаратів ШВЛ, ендотрахіальні трубки та ще багато іншого. Все це підтримує та рятує хворих пацієнтів з Covid-19, які перебувають в лікарнях. Наразі ситуація складана і тому кожен медичний прилад чи матеріал, вкрай важливий та цінний.

Ми щиро дякуємо компанії «Альянс Енерго Трейд» за оперативно надану допомогу, адже в результаті, лікарі можуть надавати якісну допомогу людям, життя яких,  вони рятують.

Ваш внесок в українську медицину неможливо переоцінити! Ми впевнено свідчимо, що  ви являєтеся прикладом для сектору бізнесу,  про те, як ефективно  реалізовувати благодійні проекти у синергії з благодійним фондом!

Ваша допомога –  це врятовані життя українців, що хворіють на Covid-19.

Творити добро разом завжди легше, ніж поодинці!