Здорове сердечко для Єви

Розпач матері важко уявити, коли твоє піврічне дитя не те, що набрати ваги, надихатися не може.

Наша підопічна Євочка Чернова постійно втомлювалася і була дуже кволенька.

За кілька місяців до того дитині, яку мама, поки виношувала, вважала здоровою, ставлять перший діагноз - синдром Дауна. Земля йде з-під ніг. Вдруге це відбувається у півроку. Жінку з донькою на руках із Харкова відправляють у Київ, в Національний інститут серцево-судинної хірургії, де їй підтверджують іще один діагноз  - ваду серця, точніше - повну атріовентикулярну комунікацію.

Це порушення нормального сполучення між передсердями і шлуночками. Кров у великій кількості з лівої частини серця потрапляє  в праву, вражаючи не лише передсердя, а й шлуночки. Діти із цією вадою відстають у розвитку, не витримують жодних фізичних навантажень і мають бліду шкіру.

Хірургічне втручання - єдиний вихід у ситуації Єви. Одразу після завершення огляду досвічені столичні кардіохірурги беруть маленьку пацієнтку в операційну. Їй звужують артерію, щоб зменшити обсяг крові, який потрапляє у серце. Все минає успішно, одначе маму попереджають - прощаються лише на півроку. На Єву чекає іще одна операція.

Усі ці шість місяців мама перебуває на постійному зв'язку з лікарями, які дистанційно контролюють стан дитини. А після візиту в Інститут, призначають операцію.

Цього разу Євине серце лагодять цілих вісім годин! Радикальна корекція.

На мамине щастя, хірургам усе вдається. Після трьох діб у реанімації Єву переводять до звичайної палати, а за три тижні - виписують.

Їй більше не потрібні операції, сердечко крихітки - здорове!

Мама Єви, Яна, дякує  #charity_chain, спільному проєкту «Твоя опора» та Gusema Jewerly Charity Chain, завдяки якому її донечка і на операції, і в реанімації була забезпечена усіма необхідними ліками і витратними матеріалами!

Спасибі нашим благодійникам за допомогу!

Якщо і Ви хочете долучитись до порятунку дитячих сердечок, тисніть “Допомогти”.

Або підтримайте нас у додатку Monobank шляхом регулярних платежів.

Все дуже просто: натискаєте на розділ «Інші платежі» потім на кнопку «Створити папку» знову обираєте «Інші платежі» далі даєте назву вашій папці, наприклад «Благодійність» обираєте розділ «Благодійність», де в списку обираєте благодійний фонд "Твоя опора".

Після чого вносите суму регулярного платежу та обираєте налаштування дати та періодичності списання, наприклад 100 грн один раз на місяць кожного 12-го числа місяця

Усі зібрані кошти будуть витрачені на порятунок тих, хто опинився у скрутній ситуації.

Давайте разом творити добро!