Всеукраїнські благодійні тренування зі Скандинавської ходьби

Ми продовжуємо реалізацію нашого проєкту "Велике маленьке серце" і  переходимо на новий і масштабний  етап.

Ми ініціюємо  "Всеукраїнські благодійні тренування за скандинавської ходьби за підтримки Всекраїнської Федерації скандинавської ходьби, які з часом стануть доброю традицією і щороку будуть залучати велику кількість людей, які будуть тренуватися і допомагати дітям з вадами серця!

Запрошуємо тренерів зі скандинавської ходьби з усіх куточків України приєднатися до проєкту і провести благодійні тренування у себе містах чи селищах!

Залучайте небайдужих громадян, тренуйтеся, допомагайте та ставайте амбасадорами благодійного проекту "Велике маленьке серце"!

Усі охочі тренери отримають ексклюзивний мерч проєкту "Велике маленьке серце".

Все, що Вам потрібно, це зареєствуватися і ми миттєво до Вас зателефонуємо!

Проєкт невпинно рухається до своєї мети. Зараз уже вдалося зібрати 838 153 грн із запланованих 36 млн!

Нагадаємо, що у червні наш благодійний фонд ініціював серію благодійних тренувань зі скандинавської ходьби. Вони проводилися в рамках флагманського проєкту "Велике маленьке серце". Усього пройшло 3 тренування на території спортивного простору НСК "Олімпійський".

Ініціювала створення флагманського проєкту "Велике маленьке серце" та, зокрема, серії благодійних тренувань зі скандинавської ходьби засновниця нашого благодійного фонду Валерія Татарчук. Підштовхнуло до такого рішення те, що за день в Україні народжується близько 10 дітей з вадами серця, а приблизно троє з них потребують невідкладної допомоги.

Метою проєкту "Велике маленьке серце" є збір 36 млн грн на лікування 360 діток з вродженими вадами серця. Ці кошти підуть на проведення складних кардіохірургічних операцій в Інституті серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова, реабілітацію, медикаменти, витратні матеріали для кожної дитини, ранню діагностику вад серця у новонароджених, а також на поновлення й ремонт медичного обладнання.

І тренування стали великим кроком на шляху до цієї мети! Проводили його Тетяна Сіроткіна — віце-президент Української Федерації скандинавської ходьби зі спортивного напрямку, тренерка "Nordic Power", чемпіонка міжнародних змагань та Валерія Татарчук — сертифікована тренерка й засновниця нашого фонду.

Кожен охочий долучитися до заходу міг придбати один з двох пакетів учасника на вибір:

• 500 грн — стандартний пакет (у вартість входило тренування, футболки та інші подарунки);

• 1000 грн — VIP пакет (у вартість входило тренування, набір учасника, а також індивідуальне тренування з Валерією Татарчук чи консультація дієтолога).

Вартість пакета учасника й стала тим благодійним внеском, який пішов на порятунок дітей.

Усього до тренувань долучилося 70 учасників та 9 зіркових гостей. Разом з нами тренувалися інфлюенсерки Катерина Міщенко та Леся Сторчак, акторка й співачка Діана Глостер, телеведучі Тетяна Терехова, Надія Матвєєва та Катерина Трушик, інфлюенсерка й фешн-експертка Наталія Лук'янець та інфлюенсерки й співорганізаторки сімейного фестивалю "Мамаслет" Наташа Калініна та Аревік Арзуманова. Кожен учасник отримав значок "Великого маленького серця" й стали його амбасадорами.

Творимо добро разом!