Star Burger

Допомагати – просто з новим меню! Це слоган нової кампанії від Star Burger і благодійного фонду «Твоя Опора». До Дня Подяки, одного з улюблених свят американців, у всіх ресторанах Star Burger запустили нове сезонне меню. Купуючи страви з індичкою - ви вже допомагаєте дітям!

Починаючи з 1-го листопада і до кінця місяця (30.11.2018), у всій мережі ресторанів STAR BURGER діє нове сезонне меню страв з індичкою, присвячене Дню Подяки.

Купуючи будь-яку страву з індичкою з нового меню, ви автоматично берете участь в благодійній акції. 50 грн з кожної страви з індичкою, команда Star Burger перераховує в ФОНД «ТВОЯ ОПОРА» на допомогу діткам.

А 26-го листопада команда Star Burger і ФОНД «Твоя Опора» запрошують всіх гостей з сім'ями на «Сімейну вечерю до Дня Подяки», у ресторан Star Burger за адресою: вул. Хрещатик, 7/11, щоб спробувати страви з нового меню і допомогти в зборі коштів для допомоги діткам. Меню працює протягом усього місяця - листопад (2018), в кожному ресторані Star Burger.  Кожен гість ресторанів може зробити свій внесок і допомогти.

День Подяки - це про сім'ю і друзів, коли за одним столом зустрічаються найдорожчі і близькі люди. У цей день всі миряться і дякують один одному за те, що у них є, що було і що буде! Це одне з найстаріших американських свят, яке шанують і ніколи не пропускають. Останній четвер листопада визнано Днем Подяки. Щороку ця дата змінюється, але традиції - ні.

Допомагати – просто!