SMS-благодійність

Рятуємо життя за допомогою SMS!

Цей простий і доступний кожному спосіб зробити добру справу вже працює в Україні за номером 88000!

У 2010 році після землетрусу на Гаїті на благодійний рахунок надійшло близько 43 мільйонів доларів для допомоги потерпілим. І це виключно завдяки SMS-пожертвам!
Віднедавна цей простий і доступний кожному спосіб зробити добру справу працює й у нашій країні.

Українські мобільні оператори підтримали ініціативу SMS-благодійності. Надсилаючи повідомлення зі словом «Живи» на номер 88000, ви допомагаєте дітям – підопічним фонду “Твоя Опора”.

Одне повідомлення – це 20 гривень на допомогу діткам, що списується з балансу абонента після підтвердження ним відправки повідомлення. Що більше небайдужих людей відправить SMS, – тим більше маленьких підопічних нам вдасться вилікувати й поставити на ноги. Кожна гривня піде на добрі справи! Ми з радістю будемо ділитися з вами
звітністю про цю ініціативу!

У добру путь!
Творимо добро разом!

Для довідки: Написання і затвердження законопроектів про смс- благодійність зайняло довгих 5 років в Україні. Ми вдячні операторам мобільного зв’язку за активну участь у втіленні цієї ініціативи в життя, а також активістам, які всіляко спряли появі в Україні SMS-благодійності.

Оператори надають цю послугу безкоштовно. 100% зібраних коштів йде на допомогу без жодних відрахувань до Пенсійного Фонду та стягнення ПДВ. У ініціативі беруть участь три мобільні оператори – Київстар, Vodafone та lifecell.

Зверніть увагу, що послуга недоступна для абонентів контрактної форми обслуговування.