Благодійні акції партнерів

Благодійна акція від бренду дитячого взуття Evie!

Взуття, яке ми активно рекомендуємо всім мамам, тепер буде купуватися з подвійною користю! Адже компанія Evie перераховує в скарбничку фонду 5% з кожної купленої пари! Крім цього, нас чекає маса інших спільних проявів.
Такій дружбі ми надзвичайно раді і сподіваємося на її довгу тривалість - рівно стільки, скільки носяться їх черевики!

Телефон магазину: 067 738 3405

Сайт: www.evie-fashion.com

У ресторані Fish House найсмачніші сирні пончики!

А у нас приголомшливо смачні новини!
Нашим партнером став популярний ресторан Fish House!
З сьогоднішнього дня, купуючи найулюбленіший десерт "Сирні пончики з морозивом" - ви автоматично жертвуєте гроші в фонд "Твоя Опора" на закупівлю життєво важливих препаратів для дітей з вродженими вадами серця в ін.Амосова.
Пончики настільки смачні, що краще не розповідайте про них своїй бабусі! :)
Ми раді допомагати за допомогою таких позитивних акцій і дякуємо Fish House за чудову ініціативу!

Алреса ресторану: проспект Бажана, 1е (ТЦ Appetite)

Телефон: 067 245 8830

Сайт: www.fish-house.in

KiddieBaskets  - стильні футболки найкращої якості

Ці гарні, легенькі футболочки з авторським принтом Марічки Рубан можна замовити вже зараз, зрадієте ви їм вже через пару днів, а весь прибуток буде спрямована в БФ "Твоя Опора" на допомогу діткам. Розмір можливий будь-який. Для жінок, чоловіків і навіть для маленьких хлопчиків та дівчаток! На ваш смак буде підібраний принт і колір виробу.

Також, ви можете замовити милі боді "Маленьке щастя" весь прибуток з яких піде у фонд "Твоя опора"

Сайт магазину: www.kiddiebaskets.com.ua

Пийте смачну каву - допомагайте дітям!

Все більше партнерів приєднуються до нашої програми допомоги дітям з вродженими вадами серця "Велика допомога маленьким серцям"!
Тепер ви можете купувати каву і 1 гривня з кожної порції буде перерахована на купівлю необхідних ліків у відділення дитячої реанімації інституту ім. Н.М. Амосова!
Смачною кавою ви можете пригоститися вже сьогодні за адресою ул.Амосова 6! А це, до речі, привід зайти до нас в гості !;)