Стань донором - врятуй дитяче життя!

В інституті Амосова, щороку проводиться 5000 операцій на серці - це 30% від загальної кількості всіх операцій, проведених в Україні. 20% з них це діти - по 2 дитини кожен день. Так само, є діти, яким операція на серці необхідна екстреним чином. Для проведення кожної такої операції потрібна кров. Без неї кардіохірургічне втручання неможливо. Донорів не вистачає катастрофічно.
БФ «Твоя Опора» спільно з інститутом серцево - судинної хірургії імені М.М. Амосова, в рамках корпоративної соціальної відповідальності, створює добру тенденцію, і організовує наш спільний з інститутом проект «День Донора»!
Ми раді долучити до нього всі компанії, які різними способами підтримують доброчинність.

Це унікальна можливість зробити добру справу і підвищити імідж компанії в очах співробітників і споживачів.
Від компанії потрібна тільки згода на організацію Дня Донора на вашому підприємстві, приміщення для проведення процедури - це може бути будь-який просторий кабінет або мітинг рум.
Важливо! - Кров кожного донора рятує 3 дитячих життя!

Як це відбувається?
- Попередньо, ми з компанією погоджуємо кількість бажаючих здати кров;
- Компанія робить розсилку пам'ятки донору всім бажаючим здати кров (пам'ятка у вкладенні листа);
- Ми погоджуємо дату проведення Дня Донора;
- Інститут Амосова висилає фахівців до вас в компанію;
- Потенційні донори здають кров кваліфікованого працівника - представнику інституту Амосова;
- Після процедури їх пригощають чаєм з печивом і виплачують винагороду;
- Донори йдуть щасливі, з думкою про те, що їх кров врятує 3 дитячих життя;

Що отримує донор?
- Довідка на 2 відгули (видається, як лікарняний, інститутом ім.М.М.Амосова);
- Подяка дітей, чиє життя буде врятоване;
- Наша дружба назавжди!

Якщо ви хочете організувати День Донора на вашому підприємстві, зателефонуйте нам за номером 067-335-58-99 (Юлія), та домовтесь на зручну для вас дату, коли бригада лікарів зможе приїхати і провести забір крові у всіх бажаючих. Попередньо, потенційні донори повинні зареєструватися заповнивши Анкету Донора. Всі інструкції і вказівки ми з задоволенням надішлемо на вашу пошту! Просто зателефонуйте нам!

Якщо ви маєте бажання стати донором і особисто здавати кров в незалежності від організації Дня Донора на вашому підприємстві, ви завжи можете це зробити, звернувшись прямо у відділення переливання крові інституту ім.Н.М. Амосова!