Стань донором - врятуй дитяче життя!

В інституті Амосова, щороку проводиться 5000 операцій на серці - це 30% від загальної кількості всіх операцій, проведених в Україні. 20% з них це діти - по 2 дитини кожен день. Так само, є діти, яким операція на серці необхідна екстреним чином. Для проведення кожної такої операції потрібна кров. Без неї кардіохірургічне втручання неможливо. Донорів не вистачає катастрофічно.
БФ «Твоя Опора» спільно з інститутом серцево - судинної хірургії імені М.М. Амосова, в рамках корпоративної соціальної відповідальності, створює добру тенденцію, і організовує наш спільний з інститутом проект «День Донора»!
Ми раді долучити до нього всі компанії, які різними способами підтримують доброчинність.

Це унікальна можливість зробити добру справу і підвищити імідж компанії в очах співробітників і споживачів.
Від компанії потрібна тільки згода на організацію Дня Донора на вашому підприємстві, приміщення для проведення процедури - це може бути будь-який просторий кабінет або мітинг рум.
Важливо! - Кров кожного донора рятує 3 дитячих життя!

Як це відбувається?
- Попередньо, ми з компанією погоджуємо кількість бажаючих здати кров;
- Компанія робить розсилку пам'ятки донору всім бажаючим здати кров (пам'ятка у вкладенні листа);
- Ми погоджуємо дату проведення Дня Донора;
- Інститут Амосова висилає фахівців до вас в компанію;
- Потенційні донори здають кров кваліфікованого працівника - представнику інституту Амосова;
- Після процедури їх пригощають чаєм з печивом і виплачують винагороду;
- Донори йдуть щасливі, з думкою про те, що їх кров врятує 3 дитячих життя;

Що отримує донор?
- Подяка у вигляді 94 гривень;
- Довідка на 2 відгули (видається, як лікарняний, інститутом ім.М.М.Амосова);
- Подяка дітей, чиє життя буде врятоване;
- Наша дружба назавжди!

Якщо ви хочете організувати День Донора на вашому підприємстві, зателефонуйте нам за номером 38(096) 797 20 27, та домовтесь на зручну для вас дату, коли бригада лікарів зможе приїхати і провести забір крові у всіх бажаючих. Попередньо, потенційні донори повинні зареєструватися заповнивши Анкету Донора. Всі інструкції і вказівки ми з задоволенням надішлемо на вашу пошту! Просто зателефонуйте нам!

Якщо ви маєте бажання стати донором і особисто здавати кров в незалежності від організації Дня Донора на вашому підприємстві, ви завжи можете це зробити, звернувшись прямо у відділення переливання крові інституту ім.Н.М. Амосова!