Charity Chain

У травні минулого року телеведуча Маша Єфросиніна та дизайнер ювелірних прикрас Валерія Гузема і її бренд Guzema Fine Jewellery об'єдналися заради добрих цілей - зібрати гроші для допомоги дітям в рамках проекту Charity Chain. Кожен покупець кольє з ключками з написами «Люби», «Вір», «Поділися», «Молись» і «Допомагай», робить внесок в фонд «Твоя опора», куди передаються всі виручені кошти.

Колаборація настільки припала до душі дівчатам і жінкам, що зібрала аж 3 494 900,00 гривень! Ці гроші допомагають лікарям Інституту серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова, рятувати маленькі серця в рамках благодійної програми фонду "Доторкнись до серця". Всі кошти ідуть на оплату операцій на серці дітей, чиї батьки або опікуни не мають коштів для оплати ліків та витратних матеріалів, без яких хірургічне втручання, а значить і порятунок дитячого життя, просто неможливе! А також на забезпечення маленьких пацієнтів ІПАГу медикаментами та виробами медичного призначення для проведення операцій та подальшого лікування дітей з діагнозами: гастрошизис, діафрагмальна грижа, кишкова непрохідність (висока і низька), тератоми, пухлини різної локації, НВК-некротичний виразковий коліт.

Ми висловлюємо щиру подяку засновнику ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry, Валерії Гуземі! Ваше серце неймовірно велике і сповнене добра! Дякуємо за допомогу нашим підопічним діткам, за їхній шанс жити!

Ми дуже сподіваємося на те, що ваш приклад будуть наслідувати інші компаніі, яким теж не байдужі дитячі життя!

Допомогти малюкам із дитячих реанімацій можете і ви, натиснувши червону кнопку

і перерахувавши зручну для вас суму.

Прочитати історії діток, яких вже врятував проект #CharityChain можна тут:

Творимо добро разом!