Дякуємо усім партнерам Charity Weekend. Здоровий День

Ми хочемо від щирого серця подякувати нашим партнерам за довіру та професійну роботу кожного з вас! Без вас нам навряд чи вдалося б провести "Charity Weekend. Здоровий День!" на такому високому рівні.
Ксенію Литвинову і її прекрасних, веселих і професійних тренерів з фітнес-студії "Фактура" за організацію спортивних активностей на майданчику нашого заходу.
Мережа медичних клінік "Добробут" за 500 якісних консультацій професійних лікарів протягом двох днів! А також, за надану машину невідкладної допомоги, без якої захід такого масштабу просто не може обійтися! І звичайно, за надані подарунки нашим гостям.
Інститут серцево-судинної хірургії ім.Н.М. Амосова виділив висококваліфікованого фахівця, який провів 120 сеансів УЗД дитячих сердечок!
Завдяки роботі лікарів-ортопедів мережі ортопедичних салонів "Орто-лайн" необхідну консультацію отримали 160 малюків.
Компанію "Люксоптика" за 114 консультацій офтальмолога для всіх бажаючих гостей Charity Weekend. Здоровий день!
Мобільного оператора "Київстар" за якісний інтернет на майданчику і організацію кінотеатру.
Доставку води "Хвиля життя", завдяки якій на фестивалі були 6 постійних станцій води і всі наші гості могли безкоштовно вгамувати спрагу.
Organic & Naturals, SmakoJAne, Lemonad Bar, Detoxshop - за те, що у нас на фудкорті був великий вибір здорової їжі.
"ЕБШ" за організацію тренувань з TRX Basic і Double Tabata командою найбільш вибухового спортхаба з найбільш інтенсивними функціональними тренуваннями. Ми разом чудово спалювали калорії і прокачали витривалість!
Relax Office System - команда унікальних масажистів, які радували наших гостей комплексом з класичного, тайського і китайського масажу для офісних співробітників.
Мілітарі-фітнес - ICIPS, за те, що організували тренування з комплексної загальнофізичної підготовки і навчили наших гостей діям в екстремальних ситуаціях.
Vip Dance studio, за те, що гості фестивалю відмінно побоксиували і за танцювальні виступи вихованців і викладачів студії на сцені.
Kyiv Sunrise Yogaz, і зокрема Денису Распутньому, за дзен на майданчику і майстер-класи з йоги протягом двох днів від тренерів Жені Філатова і Якова Кулініча.
Благодійний фонд «Team Ukraine» і, зокрема Роксану Касумову, за надання показових виступів на сцені з черлідингу, таеквондо, ушу, спортивних ігор на території і, звичайно, за організацію волонтерів.
Івент агентство IDEALSECRETS, ви надали суперякісне звукове обладнання і технічну підтримку наших активностей, і окреме спасибі за величезний намет.
Команда Event Bazar за допомогу в організації заходу, професіоналізм, підтримку і за чудовий декор.
Компанія Rentall, яка забезпечила нас шатрами, меблями і спортивним інвентарем.
Бренд "Молокія" за приголомшливу інтерактивну корову для діток і смачні частування.
Спортивний клуб «Оріон» за організацію тренувань з OPEN TATAMI.
Компанію "Старттеніс", за те що наші маленькі гості змогли навчитися грати в теніс.
Мобільну фотостудію "Photocards" - за те, що зняли велічезну кількість яскравих і емоційних фотографій.
А також, фотографів Наталю Федорову і Катерину Тищенко, за можливість зберегти найкрасивіші кадри в наших архівах!
За прекрасні подарунки і приємні враження наших гостей хочемо подякувати всім партнерам, які надали приємні сюрпризи: Торгова мережа КОСМО, Pampik, Ігроленд, SmakoJAne, Fish House, Lancome, Kiddiebaskets, The rawland, ЕКО лавка, Colorit, KissMyEyes, Evie, Academie de Paris , Detox Shop, Лiсова Керамiка, Pack & Go lunch bag, KRUDO club, КОЛО.ТБ, DRESS ME, Scowth, 1IDEA.me, Kika Kids, Клініка цифрової стоматології TEFI.
І окрема подяка, ведучим нашого Здорового дня Єгору Зорину і Івану Городецькому за чудовий настрій на фестивалі протягом двох днів нон-стоп!

Завдяки вашій підтримці, ми змогли зробити неймовірне, адже "Charity Weekend. Здоровий День!" став великим сімейним фестивалем з новим, якісним рівнем проведення та організації!
А найголовніше, що разом з вами, ми зробили велику, добру справу!