Допомога бізнесу завжди на часі

Більше року Україну, як і увесь світ лихоманить через Covid-19. Розгубленість і страх невизначеності, охопив кожного громадянина, але найскладніше було тим, хто перебував на передовій у самому епіцентрі вирування вірусу. Лікарі – герої нашого часу. З самого початку, не маючи елементарних засобів захисту, вони достойно несли свій обов’язок перед пацієнтами.

Благодійний фонд «Твоя опора» як і більшість громадських організацій не стояли осторонь і швидко трансформували свою поточну діяльність на допомогу лікарням та людям.

Але як відомо: «Один в полі не воїн», і тому без допомоги соціально відповідального бізнесу країни, ми б точно не впоралися б.

Так, завдяки компанії Nestlé в Україні та  ТОВ "Торгова Електрична Компанія - провайдер електроенергії та природного газу для бізнесу  було придбано два апарати штучної вентиляції легень для Київської міської клінічної лікарні №4. Саме ця лікарня являється опорною і  з початку пандемії приймала велику кількість хворих пацієнтів на Covid-19.

Хворі, чиї легені сильно уражені вірусом не можуть самостійно дихати і ШВЛ – це буквально порятунок для таких важкохворих, адже саме через ШВЛ  йде примусова подача газової суміші ( кисень  і стиснене висушене повітря) до легень  з метою насичення крові  киснем і виведення з легень вуглекислого газу.

Ми щиро вдячні компаніям Nestlé в Україні  та ТОВ "Торгова Електрична Компанія - провайдер електроенергії та природного газу для бізнесу    за небайдужість, активну соціальну позицію і оперативно надану допомогу!

Пандемія досить яскраво показала, що синергія благодійного сектору та бізнесу  ефективно впливає на розвиток культури благодійності в Україні в цілому і в результаті зміцнює громадянське суспільство створюючи важливі соціальні проєкти для українців.