Марко бореться із вадою

Лікарі привітали маму Лесю із народженням здорового синочка.

От тільки, як виявилося, поквапилися. Наступного дня під час огляду вони почують у Марка шуми в серці, а потім діагностують одну із найскладніших його вад - Тетрада Фалло.

За неї у маленькому серденькові проявляються одразу чотири вади: клапан легеневої артерії звужений, аорти зміщена, правий шлуночок гіпертрофований, а між ним і лівим шлуночком – дірочка, через яку змішується кров. Половина із діточок, народженими із Тетрада Фалло, не доживають і до 5 років. Усе тому, що вада інколи запізно себе проявляє, це й той час, коли вчасна діагностика може бути вирішальною.

Саме по підтвердження діагнозу Марка терміново відправляють у Хмельницький, де роблять УЗД. Надії на помилку розвіюються. Від відчаю Лесю рятують хіба слова лікарів, що операція врятує її сина. От тільки квапитися із нею не радять, мовляв, він має підрости.

Рік хлопчика спостерігають у Хмельницькому, приписуючи йому медикаменти, а потім скеровують у Київ, у Національний інститут серцево-судинної хірургії ім.М.М.Амосова. Там одразу призначають дату операції.

Чотири години кардіохірурги лагодять сердечко Марка, виправляючи помилку природи.

Усе минає успішно. Через кілька днів із реанімації дитя переводять до загальної палати, а потім відпускають додому. Марко здоровий.

Мама Леся від щирого серця дякує лікарям та проєкту «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною», завдяки якому Марко Пилипюк був забезпечений усім необхідним в операційній та реанімації!

Якщо бажаєте ще подарувати якійсь крихітці шанс на життя, тисніть «Допомогти»!

Або підтримайте нас у додатку Monobank шляхом регулярних платежів.

Все дуже просто: натискаєте на розділ «Інші платежі» потім на кнопку «Створити папку» знову обираєте «Інші платежі» далі даєте назву вашій папці, наприклад «Благодійність» обираєте розділ «Благодійність», де в списку обираєте благодійний фонд "Твоя опора"

Після чого вносите суму регулярного платежу та обираєте налаштування дати та періодичності списання, наприклад 100 грн один раз на місяць кожного 12-го числа місяця.

Усі зібрані кошти будуть витрачені на порятунок тих, хто опинився у скрутній ситуації.

Давайте рятувати життя разом!