Креативна благодійність від Альфа-Банк Україна

Зазвичай, підтримка компаніями діяльності Благодійного фонду "Твоя опора" – це численні проєккти в рамках стратегії організації, корпоративне волонтерство тощо. Проте наші партнери щоразу знаходять нові ідеї, яким чином іще можна надавати допомогу тим, хто цього потребує.

Наприклад, Альфа-Банк Україна відмовився від класичних корпоративних календарів на 2021 рік. Натомість банк подарував клієнтам і партнерам старі (за 1954, 1965, 1971, 1982, 1993, 1999 та 2010 роки), календарна сітка яких повністю співпадає з поточним роком. Колекція календарів виявилась настільки цікавою, що банк створив спеціальний сайт і розмістив на ньому абсолютно усі календарі, які вдалось зібрати у типографіях, у приватних колекціонерів, на столичній барахолці тощо.

Таким чином Альфа-Банк зекономив кошти, передбачені на виробництво та друк календарів, і перенаправив їх нашому Фонду для підтримки Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова.

Дякуємо нашому партнеру за співпрацю та відповідальну позицію.