Нагорода від президента

Президент Володимир Зеленський нагородив Машу Єфросиніну орденом "За заслуги" ІІІ ступеня

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня Конституції підписав указ про відзначення державними нагородами видатних громадян. У їх числі і голова опікунської ради нашого фонду Маша Єфросиніна.

Нагороду отримують видатні українці з активною соціальною позицією, які своєю працею і прагненнями допомагають державі розвиватися в соціально-економічній, науково-технічній та культурно-освітній сфері.

Вже багато років Маша Єфросиніна присвячує свій час благодійності,  як член опікунської ради Благодійного фонду «Твоя опора» і спів-організатор «Charity Weekend».

"Для мене ця новина стала абсолютно несподіваною, бо все, що я роблю, роблю не заради нагороди. Чесно, я розгубилася. Насправді, пишаюся тим, що наш фонд оіпкується 25 дитячими будинками, 40 лікарнями, надає адресну допомогу дітям та закриває потреби ідділення дитячої реанімації Інституту серцево-судинної хірургії ім. Н. М. Амосова НАМН України та Інституту педіатрії, акушерства і гінекології ім. академіка О.М. Лук'янової НАМН України.
За 6 років роботи на благодійність зібрано 100 000 000 гривень, 60 000 000 гривень з них за останні 2 місяці й були спрямовані на боротьбу з COVID-19. Дуже вдячна кожному, хто нас підтримує."- розповідає Маша Єфросиніна.

Також Марія є Послом ООН в області народонаселення в Україні. Завдяки її діяльності, на тему домашнього насильства і гендерної рівності заговорили на національному рівні!