Charity Weekend: допомога в дії

Нашому фонду вдалося придбати 15 оксигенаторів, які постійно конче необхідні Національному інституту імені Амосова. Оксигенатори - це вироби медичного призначення, які застосовуються під час проведення операцій на дитячих серцях. Завдяки цим сучасним пристроям малятам штучно насичують кров киснем. Це буквально «легені» дитини під час перебування в операційній.

Команда нашого фонду ретельно планувала збір коштів на придбання оксигенаторів і коробки на фото – це вони, які зараз знаходяться на складі Інституту Амосова. Вироби знаходяться у коробках, але продемонструвати їх ми вам не можемо, бо коробка відкривається безпосередньо передоперацією, аби не пошкодити стерильність виробів.
Кошти були зібрані завдяки проведенню нашого улюбленого проекту «Charity Weekend з Машею Єфросиніною», що відбувся 23 лютого. Тоді завітало близько 1000 гостей, які прийшли дізнатися більше про сексуальне виховання дітей, та як захистити їх від насилля в соцмережах і не лише. Батьки мали змогу поділитися власним досвідом та почути думки експертів. Завдяки заходу ми змогли не лише послухати корисну інформацію, але й зібрати 265 000 гривень на оксигенатори, які ви тепер можете бачити на фото. Дуже вдячні нашим партнерам, які допомагали влаштувати захід та всім відвідувачам, що залишаються небайдужими.

Ми дякуємо усім, хто відвідує наші благодійні заходи, бо Charity Weekend - це легкий, приємний та корисний для кожного відвідувача спосіб допомогти. Саме таким чином нам разом з вами вдається збирати просто захмарні суми на такі дорогі, але вкрай важливі медичні пристрої. Пам’ятайте, що жодні гроші світу не варті посмішки маленької дитини. Тому ми мусимо робити все, аби кожна дитина була здоровою та щасливою.

Дякуємо нашим помічникам, які вкотре допомагають рятувати дитячі життя! Вас же просимо приєднуватися. Клік «Допомогти» здатен перетворити і Вас на чарівника.