Об'єднавшийсь - ми зможемо все!

Фонд "Твоя опора" продовжує допомагати українським лікарням та забезпечує їх усім необхідним під час пандемії вірусу COVID-19!

За час поки триває карантин до нас приєдналося багато соціально-відповідальних бізнесів, турботливих партнерів та небайдужих меценатів. Ми вдячні кожному з них за допомогу та підтримку українських лікарень, тому зібрали їх в одну інфографіку. Насправді, ця інфографіка не про допомогу, а життя тих українців, які вдасться врятувати.

З 16 березня, завдяки нашим партнерам та меценатам нам вдалося закупити медичне обладнання в різні регіони України:

1.  Компанія Київстар виділяє 30 мільйонів гривень благодійної допомоги на боротьбу з COVID19, проект реалізовується спільно з фондом "Твоя опора". Сім українських лікарень у різних регіонах України отримають 10 апаратів ШВЛ Savina 300 Select та 20 моніторів пацієнта Vista 120 німецької компанії Drager. Решту коштів буде спрямовано на витратні матеріали, що забезпечать роботу обладнання протягом року, та засоби особистого захисту для українських медиків.
  2.  12 ШВЛ до лікарень Київської, Вінницької, Кіровоградської, Чернівецької та Івано-Франківської областей на суму більше 13 млн грн, придбали завдяки внеску від мережі Сільпо.
  3.  Креді Агріколь Банк у партнерстві з Mastercard та за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбали медичне обладнання на суму 1 100 000 гривень для «Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні» та «Київської міської клінічної лікарні №17». Лікарні отримають дефібрилятор, монітори пацієнта, пульсоксиметри та інфузійні насоси.
  4.  Апарат ШВЛ hamilton C3 в Інститут ім.Амосова - придбали завдяки сім'ї меценатів Володимира та Аліни Поперешнюк
  5.  Апарат ШВЛ hamilton C1 в Комунальне некомерційне підприємство «Київської міської клінічної лікарні №17» - придбали завдяки нашому партнеру Credit Agricole Bank
  6.  Апарат ШВЛ hamilton C3 в Комунальне некомерційне підприємство «Летичівська центральна районна лікарня» Хмельницької обл. - придбали завдяки нашому партнеру "Корпорації Біосфера"
  7.  Апарат ШВЛ hamilton C6 в Інститут ім.Амосова - придбали завдяки нашим партнерам АТ "Альфа-Банк Україна"
  8.  Апарат ШВЛ hamilton C3 з неонатальною функцією в Інститут педіатрії, акушерства і генекології - придбали завдяки Групі Енергетичні Ресурси України
  9.  Дефібрилятор та пульсоксиметр в КНП  Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3» - придбали завдяки TRIONIKA і меценату, який побажав залишитися невідомим
  10.  Два дефібрилятора, пульсоксиметр, бронхоскоп та витратні матеріали в КНП «Київська міська клінічна лікарня №4» - придбали завдяки біофармацевтичній компанії Тakeda в Україні

Підтримати наш проект боротьби з коронавірусом можна за посиланням, або просто відправляйте СМС на номер 88 000 і 20 гривень з вашого рахунку ми витратимо на допомогу країні у цей складний момент.