Апарат штучної вентиляції легенів тепер є у ІПАГ

Завдяки Групі Енергетичні Ресурси України у Національному інституті педіатрії, акушерства та гінекології тепер є новенький апарат штучної вентиляції легенів. Апарат  має неонатальну функцію, а отже підходить як для дорослих, так і для передчасно народжених дітей.

«Ми надзвичайно раді, що саме в умовах боротьби людства із коронавірусом та критичної недостатності медичного обладнання в Україні, апарат ШВЛ доставлено в ІПАГ. Маємо надію, що з його допомогою медичні працівники збережуть життя багатьох пацієнтів!»  -прокоментував управляючий партнер групи ЕРУ Ярослав Мудрий.

ІПАГ - це один з головних медичних закладів у країні, де отримують допомогу новонароджені з важкими патологіями, а також їхні мами і саме цим медзакладом вже довгий час опікується фонд “Твоя опора”.

Апарат для штучної вентиляції легенів – це дороговартісне медичне обладнання, яке по-справжньому допомагає рятувати життя. Його функція полягає у примусовій подачі кисню до легень пацієнта, коли той знаходиться у важкому стані. Вони необхідні у кожній лікарні, а у випадку інфекційної загрози – без них взагалі не обійтися.

“Для нашого фонду критично важливо не полишати без підтримки українські лікарні зараз, у цей скрутний час. Слід пам’ятати, що діяти треба на випередження, а медичні заклади та лікарі мають бути готові до будь-якого розвитку подій.”- Валерія Татарчук, засновниця фонду “Твоя опора”.

Ми неймовірно вдячні благодійникам, що тепер і у ІПАГу є таке важливе та сучасне обладнання.

Також вдячні ТОВ Ксенко за своєчасну доставку апарату.