Альфа-Банк Україна і термінова допомога українським лікарням

Альфа-Банк Україна профінансував купівлю апарату штучної вентиляції легень для Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова .

Зараз Україна і увесь світ борються із поширенням вірусу COVID-19, Альфа-Банк Україна також не залишається осторонь ситуації. Як соціально відповідальна компанія, банк виділив майже 2 млн грн для купівлі апарату штучної вентиляції легень для потреб пацієнтів Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова.

Фонд "Твоя опора" вдячний компанії за це рішення та наше  багаторічне партнерство.

Придбане обладнання є сучасним та дуже технологічним. Це дозволить якісно і швидко надавати необхідну допомогу інфікованим.

Вікторія Михайльо, Голова Правління Альфа-Банку Україна, наголосила: «Бізнес повинен підтримувати своїх співробітників, клієнтів та громадян — усіх, заради кого ми прагнемо будувати сильну Україну. Тому ми допомагаємо тим, кому наша підтримка наразі вкрай необхідна. Вірю, що спільними зусиллями ми можемо подолати це непросте для планети Земля та України випробування. У єдності наша сила».

Наш фонд закликає усіх дотримуватися карантинних заходів та не спричиняти паніку.