Ще 4 дитини отримали шанс на життя

Наша спільна з "Сінево" благодійна акція продовжує допомагати дітям. Завдяки спільному проекту фонду «Твоя опора» та лабораторії «СІНЕВО», у грудні 2019 року нам вдалося придбати 4 флакони вкрай необхідного препарату «Кустодіол».

Даний препарат консервує серце на період хірургічного втручання і саме завдяки його дії хірурги мають можливість працювати й не шкодити роботі серця. За його відсутності провести операцію на серці просто неможливо.

Завдяки чотирьом флаконам «Кустодіолу» лікарям вдалося провести чотири операції цим діткам: Артем (2 рочки), Дмитро 1 місяць), Іван (7 місяців), Єлісей (1 місяць).

А тим часом благодійна акція з лабораторією "Сінево" триває! 30 гривень з кожного пакету аналізів №134 "Порушення вуглеводного обміну" (код 1576) компанія перераховує до благодійного фонду "Твоя опора", аби допомоги дітям із вродженими вадами розвитку. Підтримати наших підопічних ви також можете, якщо натиснете кнопку "Допомогти".