Звіт за листопад 2019

Благодійні результати листопада

У листопаді 2019 року нашим фондом було реалізовано 110103,040 грн, які перетворилися на добрі справи.

Медичні заклади, які отримати благодійну допомогу:
Інститут Амосова на загальну суму 16840,00 грн завдяки СІНЕВО
Завдяки спільному проекту фонду «Твоя опора» та лабораторії «СІНЕВО», 4 флакони вкрай необхідного препарату «Кустодіол». Даний препарат консервує серце на період хірургічного втручання і саме завдяки його дії хірурги мають можливість працювати й не шкодити роботі серця. За його відсутності провести операцію на серці просто неможливо.

ІПАГ отримав допомогу на суму 66643,00 грн медикаменти та вироби медичного призначення. Завдяки проекту СМС благодійності за вересень та за жовтень, а також нашій постійній благодійниці Аліні Поперешнюк.
Було придбано дороговартісні препарати Біовен Моно, Зівокс, Добутамін, Тазпен. Це і антибіотики широкого спектру дії, препарати для підтримки імунної системи та препарати для лікування шокових станів у новонароджених.
Окрім медикаментів було придбано спеціальні контури для апаратів штучної вентиляції легень для недоношених, що самостійно не дихають. І ще катетери судинні для катеризації центральної вени у недоношених.

У листопаді 2019 року для Гаркавенко Артема провели чергове обстеження, а саме КТ грудної та черевної порожнини з конрастом на суму 3800,00 грн.

Рабін Милана пройшла чергову реабілітацію на суму 16400,00 грн.
Дівчинці провели курси масажів, ЛФК, розробляли суглоби, робили парафінові, грязові аплікації, кінезіотрерапія, гідромасажні ванни, вібромасаж, проводили світлотерапію, аромотерапію, кінезіотейпування, дарсонвалізацію, займалися з нею в басейні, логопед та психолог провели по десять занять.

Кушніренко Ярослава пройшла реабілітацію на суму 6420,00 грн.
Дівчинці провели парафіново-озокеритові аплікації на кінцівки, загальний масаж, лікувальну фізкультуру, терапевтичну верхову їзду (іпотерапія).

Дякуємо кожному, хто став частиною наших добрих справ!
Тисніть кнопку "Допомогти", щоб продовжувати допомагати нашим підопічним.