Мільйон на допомогу дітям

Днями у Києві в готелі Hilton Kyiv відбувся благодійний вечір Chance Charity Cocktail. Цього разу традиційна презентація нового випуску носила благодійний характер, адже запрошена редакторка номера Маша Єфросиніна та партнери журналу ініціювали аукціон на підтримку фонду «Твоя Опора».

Для Chance for Traveller ця колаборація стала можливістю реалізувати дуже важливий для редакції проект — присвятити випуск доброті й згодом зібрати кошти для благодійної мети.

Серед лотів були ваучери на мандрівки, цінні прикраси та дизайнерські сукні.

За вечір вдалося зібрати 1 003 900 грн. Ці кошти дозволять придбати спеціальну апаратуру — три монітори пацієнта для Інституту педіатрії та гінекології, які допоможуть контролювати зміни в стані дитини, що знаходиться в реанімації. Завдяки ним можна виявити патологію і вчасно запобігти ускладненню або смерті з перших хвилин життя малюка.

Ми вдячні журналу Chance for Traveller та усім організаторам за захід, який допомагає рятувати життя.

Якщо ви теж хочете допомогти діткам, то не зволікайте і тисніть на кнопку!