Навеселились на 4 мільйони! «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною» встановив рекорд грошових зборів

31 серпня відбувся четвертий сімейний благодійний фестиваль «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною». Величезна територія Арт-заводу «Платформа» перетворилася в пульсуючий активний простір здоров'я, сміху, веселощів і добра.

Гостям було чим зайнятися протягом цілого дня завдяки величезній кількості активностей для дорослих і дітей.

Багатодітна мама Валентина Хамайко ділилася досвідом в просторі для майбутніх батьків, на спортивно-розважальній сцені Аніта Луценко, Даша Астаф'єва, Олександр Педан і Маша Єфросиніна проводили функціональні тренування для всіх охочих. Чимало людей спеціально прийшли в спортивній формі і не тільки качали прес, а й стрімили.

Тим часом діти «ходили на голові» в дитячому парку розваг. У їх розпорядженні були не тільки аніматори в костюмах героїв Disney і Marvel від івент-майстерні «Сказки случаются”, а й різні майстер-класи, аквагрим, настільні ігри, пазли, Бейблейд-турнір і справжнє театральне дійство. Ті, хто думає про подарунки наперед, спілкувався з Санта Клаусом і замовляв бажання на Новий рік.

Підлітки відривалися в окремій зоні, там вони занурювалися в світ робототехніки і науки. Наприклад, робили джедайські мечі або піднімалися на скалодром.

А батьки, користуючись нагодою, вели дітей на професійний огляд до лікаря в зону «Здоров'я» від медичної мережі «Добробут».

Дітвора від 6 до 16 років запалювала з Сашком Педаном. Ведучий Нового каналу довгий час розвиває свій спортивний рух JuniorZ, пропонуючи урізноманітнити уроки фізкультури сучасними колективними іграми: петанг, фрісбі, чірлідінг, бадмінтон і іншими. І все виходить. Педан разом з командою на території «Charity Weekend» створив тренувальні міні-бази для всіх, хто хоче пограти просто зараз. У цій зоні під наглядом тренерів діти бігали, веселились, махали ключками і ракетками. А пізніше змагалися в турнірі кращих разом із зірками.

Поки діти були під наглядом, батьки могли купити необхідне на шкільному маркеті, приділити собі час на б'юті-зоні. Або поласувати корисними продуктами в Зірковій лавці здорової їжі. Багато селебрітіз прийшли підтримати благодійний фестиваль. Найпершим зірковим продавцем стала актриса «Дизель студії» Яна Глущенко! Дівчина продавала смузі і здорові снеки. Ведуча проекту «Аферисти в мережах» Олена-Христина Лебідь зазивала купувати солодощі без цукру і глютену, Олена Філонова (співведуча в програмі «Ревізор» на Новому каналі) розхвалювала фруктові чіпси і проводила «ритуали» на хороші продажі, обмахуючи грошима товар. Блогер і кулінар Євген Клопотенко допомагав дітям вибирати смачне морозиво і завжди накладав порцію трішечки більше. Ведучий Руслан Сенічкін готував корисні перекуси. Тренер реаліті «Зваження та щаслівi» Марина Боржемска пропонувала корисні сніданки з Гранола. А експерт реаліті «Топ-модель по-українськи» Сергій Нікітюк власноруч робив капучино і фотографувався з натовпами охочих зробити з ним селфі. Фанати актора Кості Войтенко ( «Будиночок на щастя») ретельно готувалися до зустрічі, навіть приносили роздруковані фотографії з Charity Weekend 2018, щоб отримати заповітний автограф.

Місцезнаходження Маші Єфросиніної можна було дізнатися по натовпу гостей, який курсував за нею всюди. Маша не втомлювалася підходити до кожної зоні активностей і спілкуватися з усіма. Тим часом її дочка Нана волонтерила в зоні продажів, а син Олександр дегустував фіолетове морозиво, не відходячи від батька і бабусі.

- Мені здається, що доходять і доїжджають на «Charity Weekend. Здоровий день» тільки люди, у яких велике серце, - розповіла Маша. - Ну, правда, у вихідний день зібратися всією сім'єю і круто провести день - це теж потрібно вміти, теж потрібно захотіти. Така внутрішня сила і вогонь людини показує, що він - хороший. Тому тут особлива атмосфера, відчуваєш, що тут немає поганих людей. В цьому році ми збираємо гроші на адресну допомогу. Півроку тому з'ясувалася плачевна ситуація: незважаючи на те, що реанімації та операційні Інституту ім.Амосова, Інституту педіатрії, акушерства та гінекології вже обладнані найпотужнішими апаратами за допомогою благодійних фондів та волонтерів ... у лікарів немає витратних матеріалів. Все, що потрібно дитині для операції і реабілітації - відсутнє. На гроші, зібрані сьогодні, ми будемо закуповувати витратні матеріали, щоб забезпечити ключові медичні установи всім необхідним. У ці установи дітей везуть з усієї України. Відповідно, це повинна бути дуже велика сума! Усвідомити, наскільки важлива присутність тут кожної людини можна тільки тоді, коли ти вимовляєш такі речі.

А ввечері загриміла концертна сцена. Свої хіти співали DILEMMA, TamerlanAlena, TAYANNA, MÉLOVIN, NK і Ольга Полякова. Концерт тривав кілька годин: фани підспівували улюбленим артистам, танцювали, а під час ліричних пісень створювали особливу атмосферу, ввімкнувши ліхтарики на телефоні.

– Мені дуже подобається проект Маші Єфросиніної і те, наскільки він розрісся, – розповіла NK. – Я чудово пам'ятаю, як вона починала. І зараз все перетворилося на величезний Charity Weekend, де сім'ї і дітки можуть кайфонути і при цьому допомогти. Для мене честь бути причетною. Тож ми наспіваємо, натанцюємо, наусміхаємо грошиків (сміється).

І це вдалося. За один день благодійного сімейного фестивалю було зібрано 4 000 340 гривень! Це рекорд «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросініною» і величезна перемога!

Усі гроші будуть спрямовані у благодійний фонд «Твоя Опора», який придбає на них медикаменти та витратні матеріали для забезпечення операцій і перебування в реанімації дітей із вродженими вадами розвитку в ДУ Інституту педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О. М. Лук'янової НАМН Україна і Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова АМН України.

Хочемо подякувати нашій інтернаціональній команді з 55 волонтерів! Друзі, ви молодці і кожен з вас зробив свій величезний внесок у нашу спільну, добру справу! Спасибі вам велике!

Наші вірні друзі "Арт-завод "Платформа" за ідеальну територію для такого фестивалю, Ideal Secrets, Rent City, Rent Media дякуємо за нереальні сцени, екрани, мікрофони і неймовірний декор!

За яскраве і незабутнє відкриття фестивалю дякуємо Red Foxes та студії естрадно-духової музики "Сувенір"!

Sheriff спасибі за порядок і впевненість в тому, що така велика кількість людей знаходяться в безпеці! Правда!

За підтримку водного балансу всіх гостей фестивалю відповідала МоршинськаМедична мережа "Добробут" -  ви наша гордість Зони здоров'я і вже рідний партнер! За інформаційну підтримку спасибі Українському Медіа Холдингу

Дякуємо за організацію продажів квитків і професійний контроль на вході - Kontramarka.ua та Cifrus. Ну і тепер ми точно знаємо, що казки трапляються завдяки івент-майстерні "Сказки случаются"! Напевно всі хто був, скажуть в один голос - це український Діснейленд! Ви нереальні! Дякуємо!

Друзі з Rotsed Studio спасибі вам за професійне відео з заходу, яким радуєте нас щороку! Також вдячні всім фотографам Наташа Федорова, Даша Логвіненко, Катерина МостоваМар'яна ТоминАртур ЯнчишинДар'я Логвиненко, Аня Томин, Наталя Чопова, Катя Зерова, Тетяна Стрела завдяки вам ми маємо яскраві спогади на все життя!