Благодійні трансформації від SOLH для порятунку діток

У ресторані "Причал" відбулася презнтація нової філософії українського бренду SOLH - 1-й студії модних метаморфоз.

Нова концепція - це речі-трансформери, які здатні змінюватися в залежності від ваших бажань. У ДНК бренду закладено змішування стилів, асиметрія, складна архітектура речей (деконструктивизм) і відособленість від ринкових трендів.

Ми вдячні бренду за соціальну відповідальність і можливість зібрати кошти для наших підопічних на красивому заході.

Дякуємо Олені Хашим, засновниці бренду SOLH, кожному небайдужому гостю за підтримку і Ladó Agency за можливість разом робити важливу справу.

"Головне - щоб кожна людина на землі була щасливою і відчувала турботу і любов!", - сказала у своєму виступі перед гостями вечора засновниця благодійного фонду "Твоя опора" Валерія Татарчук.

Гості вечора мали можливість намалювати спільну картину, висловивши на ній своє бачення життєвих трансформацій. Всі кошти від продажу картини, а також 100 гривень з кожної покупки виробу-трансформера з колекцій SOLH будуть перераховані у фонд "Твоя опора". Благодійна ініціатива триватиме до кінця літа, даючи можливість кожному бути причетним до такої важливої ​​справи!