Globus Charity Winter

Чи може покупка стати чимось більшим?
Так, якщо ви прийшли в ТЦ Globus!

У ТЦ Globus стартує Globus Charity Winter / Зима Добрих Справ - спільно з проектом Маші Єфросініної "Charity Weekend" і Фондом "Твоя Опора". Ми збираємо гроші на медичне обладнання для порятунку маленьких пацієнтів інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

"Те, чим займаємося ми з директором фонду "Твоя опора" Лєрою Татарчук - справа не проста. У преси особливого інтересу не викликає. Точно не такий інтерес, як народжена вночі напередодні дитина у Іри Білик. У людей, судячи по стрічці Фейсбуку і лайкам - теж. Але нас це не зупиняє. Ми розуміємо, що потрібно запастися терпінням і нескінченно розтлумачувати кожному - навіщо і як все це робиться. А робимо ми це, щоб збирати гроші для хворих і покинутих дітей. Часи не прості, і з кожним днем ​​- все важче. Але від цього у діток проблем менше не стає. Вони менше хворіти не стали. А помирати стали частiше, оскільки немає грошей на медикаменти та необхідне обладнання. Але так, це, в принципі, не дуже цікаво (громадськості). Звичайно, коли від ТЦ Globus надійшла така ініціатива, ми задумалися. Адже попереду свята і період розпродажів, у них і так все було б добре. Всі працюють і продають в період свят - це бізнес. Але нам гарантували - зберемо гроші на покупку життєво важливого, вкрай необхідного апарату для інституту Амосова. Такщо не шукайте в цьому вчинку підтексту. Вчора я була в дитячій реанімації Інституту. Реанімація переповнена. І туди необхідний бронхоскоп. Звичайно, я буду підтримувати такі ініціативи, і я буду подавати такий проект. Я вірю, що ми зберемо потрібну суму!" - Маша Єфросініна

Завдання проекту - зібрати 400 000 грн на неонатальний бронхоскоп для маленьких пацієнтів Інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

"Сьогодні державний бюджет покриває потреби Інституту на 10%. Ці гроші, в першу чергу, йдуть на забезпечення операцій у дітей, біженців і бійців із зони АТО, екстрених випадків. А фінансування інституту за іншими статтями - нульове. За електроенергію, до слова, ми вже винні 1 500 000 грн. Ми не справляємося. Нас залишили один на один з пацієнтом. Тому й б'ємо у дзвони, тому й намагаємося привернути увагу небайдужих співвітчизників. З досвіду, найчастіше готові допомагати західні компанії, які працюють в Україні - для них це вже традиція, чи що. Наша співпраця з фондом "Твоя опора" і благодійним проектом Маші Єфросиніної почалася менше року тому. Але з їх допомогою ми вже отримали необхідні медикаменти для дитячої реанімації на суму понад мільйон гривень! Це врятувало життя сотень дітей. Благодійні ініціативи ТЦ Globus дають нам віру. Сподіваюся, що європейський підхід до благодійності, як до звичайної справи, стане відмінною рисою і українського бізнесу" - Сергій Сіромаха, головний лікар Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова.
В рамках проекту в ТЦ Globus до кінця січня пройде більше 30 заходів!
Допомагати - це звична справа, як чашка кави вранці, нове плаття на новий рік або подарунок дитині. Просто купуючи в магазинах-учасниках Globus Charity Winter, ви робите свій внесок.
Globus, "Твоя опора", "Charity Weekend" і Маша Єфросиніна запрошують Вас допомагати і брати участь у проекті!