Charity Weekend в Одесі зібрав повну залу гостей!

Четвертий благодійний «Charity Weekend» пройшов в Одесі. Гості заходу віддали перевагу не пляжу і сонцю, а лекції в камерному залі готелю «Брістоль», де в рамках 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю Маша Єфросиніна прочитала майстер-клас на тему «Ти у себе одна!». Під час свого виступу Маша розкривала такі факти біографії, які ніколи не відкриває в інтерв'ю. Вона відверто обговорювала з гостями кожну сторону життя жінки: діти, чоловік, кар'єра, краса, друзі, інтереси, мрії, захоплення, здоров'я. Також, на заході, дизайнер Олена Рєва, представила 15 ексклюзивних футболок, які розробила разом з ілюстратором Марічкою Рубан. Всі гроші від продажу футболок дизайнер, віддала у фонд збору коштів «Твоя Опора» «Charity Weekend». Ми хочемо подякувати всім і кожному, хто причетний до цього заходу: гостям, які приїжджають на наші зустрічі з усієї України і віддають гроші за вхідний квиток тим самим жертвуючи їх на благодійність. Партнерам, завдяки яким складається бездоганна організація кожного «Charity Weekend», не несучи за собою фактично ніяких витрат ми заявляємо, що ВСІ зібрані кошти йдуть на допомогу підопічним БФ «Твоя Опора». За кожне слово і кожну гривню ми підписуємося своїм ім'ям. І серцем. Всі зібрані під час четвертого вікенду гроші, а саме 114 000 грн, підуть на лікування юнака Іллі, який бореться зі страшною хворобою - лімфогранулематозом, 4 стадії.