Тисячі врятованих мам і малюків завдяки новому обладнанню від Credit Agricole

Ми у фонді “Твоя опора” завжди віримо в найкраще. І саме це з нами трапляється. Днями співробітники банку Credit Agricole передали в Інститут ім.М.Амосова фетальний апарат, на який самостійно і з власної ініціативи зібрали гроші.

Для Інституту ім.М.Амосова це найкращий подарунок. Адже саме завдяки цьому невеликому і простому на перший погляд обладнанню лікарі зможуть зберігати найцінніше – дитяче життя. Саме цей апарат дозволяє контролювати і відстежувати життєві показники навіть під час складних операцій. У тих випадках, коли майбутня мама або дитина мають важкі вади, потребують особливого нагляду чи хірургічного втручання.

Бажання бути корисним – те, що робить великий бізнес свідомим і потрібним суспільству. І саме така свідомість спонукала співробітників Credit Аgricole зібрати гроші на цей апарат.  За що ми їм безмежно вдячні.

Віримо, що ваш приклад і шляхетність надихнуть інші компанії на ініціативу допомагати важкохворим діткам – нашим підопічним!

Творимо добро разом!