Подяка Благодійному фонду «Твоя Опора»

Колектив та пацієнти Національного інституту серцево-судинної хірургії висловлюють щиру вдячність Благодійному Фонду «Твоя Опора» та його голові — Татарчук Валерії, за дієву підтримку дитячого відділення Інституту.

Не так давно, у лютому, між Інститутом та Фондом було заключено договір про співробітництво. Пройшло лише 6 місяців, проте сьогодні ми можемо з впевненістю сказати, що Фонд став дійсно важливою ОПОРОЮ для наших найменших пацієнтів, завдяки якій, без перебільшення, було врятовано багато маленьких життів.

На сьогоднішній день через надскладну економічну ситуацію в країні бюджетне фінансування Інституту мінімальне, та не в змозі покрити в повній мірі навіть витрати на лікування найнезахищеніших категорій пацієнтів — новонароджених та дітей, у тому числі з критичними вадами серця, коли від вчасного застосування високовартісних медикаментів залежить життя малюків. Протягом 6 місяців для дитячого відділення Фондом було закуплено життєво важливих медикаментів на суму понад 350 тис. гривень.

Окрім цього, колектив Фонду та його донори забезпечують лікування малюків не лише медикаментами, а й позитивними емоціями, що значно прискорює їх одужання. Партнери Фонду регулярно передають квіткові композиції для створення позитивного настрою у діток та їх батьків у стінах клініки. Також у дитяче відділення були передані іграшки і вже сьогодні монтується ігровий майданчик на території Інституту, про який ще недавно маленькі пацієнти могли лише мріяти.

Колектив Інституту, маленькі пацієнти та їх батьки щиро вдячні Фонду та його донорам за підтримку та допомогу, що дарує не просто надію на життя, а й віру у прекрасне майбутнє країни, яке можливе завдяки таким чуйним та небайдужим ЛЮДЯМ!