Благодійність в подарунок!

Якщо Ви хочете провести свій день народження з користю, дзвоніть нам!

Зовсім недавно пройшла одна чудова подія - день народження дуже доброї людини, на якому всі запрошені гості мали можливість привітати іменинника, БЕЗ подарунків для нього. А це все тому, що для нашого іменинника найважливішим подарунком була БЛАГОДІЙНІСТЬ. Друзі, близькі, знайомі на цьому святі могли зробити пожертвування на користь фонду «Твоя Опора».
Результат: зібрано 62 000 грн. і рівно на цю суму ми змогли закупити життєво важливий препарат Алпростан, Коломіцин та інші ліки в дитяче відділення вроджених вад серця Інституту ім. М.М.Амосова.
Нагадаємо, Алпростан - це ліки, які в перший день життя має отримати дитина з критичною вадою серця.
При їх відсутності, дитина помирає. Фонд піклується про те, щоб набуті ліки використовувалися для дітей - сиріт або дітей, батьки, які не в силах купити їх.
Особливо приємно, що є люди, які виступають ініціаторами таких проектів --- величезне спасибі Вам, іменинник за те добро, яке Ви робите! Будьте щасливі!