Наша підтримка робить її сильнішою

Чудові новини від нашої підопічної Олечки Кожухар. Вона пройшла ще один курс реабілітації в центрі «Вільний рух» і має приголомшливі результати. Дівчинка, яка тільки нещодавно навчилася сидіти, опираючись на ручки, нині їх уже прибирає. Така її самостійність неабияк тішить маму і реабілітологів. І це далеко не всі її успіхи

Усе життя 5-річної Олі – то боротьба за кожен рух і новий звук. Дівчинка страждає від наслідків крововиливу в мозок. Під час пологів немовляті скрутили шию. І те, що здоровим діткам дається від природи, вона виборює шляхом титанічних зусиль. Кілька років Оля навіть не могла поворухнути пальчиками правої ручки, весь бік був наче паралізований, і лише після численних курсів масажів і препаратів для стимулювання мозку навчилася тримати нею іграшки. Та наша Олечка – справжній боєць і нещодавно вона вкотре нам усім це довела.

Лікувальна фізкультура, гідромасаж, басейн. Останні кілька тижнів з дівчинкою займалися найкращі фахівці і прогрес очевидний: неї окріпла спинка, вона стала краще володіти ручками. Нині дівчинка не просто впевнено сидить, а ще й стоїть із опорою. Олечка майже не боїться впасти. У басейні вона впевнено гребе ручками і ніжками, з такими темпами, кажуть лікарі, скоро навчиться плавати, а потім і ходити. А ще після занять із психологом Оля краще концентрує увагу, у неї з’явилася неабияка цікавість до ігор.

Цей курс реабілітації вартістю 10 300 грн нам вдалося сплатити завдяки Вам, наші любі помічники. Саме з Вашою допомогою Оля має змогу боротися із наслідками травми і щодня ставати все більш самостійною. Дякуємо Вам!

Невдовзі дівчинці потрібно буде продовжувати дороговартісну реабілітацію, на яку у мами-одиначки грошей немає. Та ми віримо, з Вашою допомогою, у них все вийде. Аби підтримати Олю, варто натиснути – «Допомогти».

Ми ж в Твоя опора дуже чекаємо того дня, коли наша маленька підопічна зробить перший самостійний крок. Тож не збавляймо обертів!