На поміч дітям

Не лише без материнського тепла, а й без елементарних засобів гігієни. На жаль, таку картину часто можна побачити в дитбудинках по всій Україні. Дітки, які опинилися в заручниках інтернатної системи, від неї ж і страждають. Адже 90% грошей, що їх виділяє держава, йдуть на зарплатню працівникам, у той час як на потреби вихованців лишається мізер.

Сама думка, що навіть підгузки крихіткам там змінюють не кілька разів на день, як потрібно, а лише раз, бо іншої можливості немає, крає серце нам і нашому доброму помічникові pampik.com. Подивіться лишень, який подарунок він їм зробив.

Ледь не під стелю вишикувані коробки, у них –  підгузки і вологі серветки. Їх отримали дітки, які пережили справжнє страхіття: окрім втрати батьків, це ще й жах окупації та спроби незаконного вивезення до Росії. Йдеться про вихованців Краматорського дитячого будинку «Антошка». Там нині перебувають аж 120 діток із усієї Донеччини, чверть із них – інваліди.

Не менш цінний презент отримали вихованці ще двох закладів – Макарівського реабілітаційного центру «Промінь Надії», де перебувають 28 діток, та  Чернівецького обласного будинку дитини. Нині там аж 70 діток, більшість з яких мають вади фізичного та розумового розвитку.  Подивіться лишень, як вони за обидві щоки наминають смачнючі каші. Ці усмішки варті зусиль.

Окрім того підгузки, серветки, кашки і пюре отримали підопічні нашого фонду Ваня Головко, Ваня Банченко та Зарінка Корпан. Остання повні торби подарунків привезла просто з Києва, куди приїздила на обстеження.

Зарінка страждає на гідроцефалію. Цю страшну недугу в народі ще називають «водянкою головного мозку», бо там накопичується рідина. Організм дівчинки не засвоює твердої їжі, тож їй життєво необхідне особливе харчування. Завдяки pampik.com дівчинка його має.

Від імені нашого фонду і всіх-всіх підопічних діток дякуємо pampik.com за підтримку. Ви додаєте яскравих фарб там, де доля обмежилася сірими.