Вона нарешті вимовила «мама»

Вона сказала: «мама». Наша чудова Олечка Кожухар нарешті вимовила своє перше слово. Дівчинка спромоглася на це одразу ж після занять з логопедом. Повірте, це майже диво, адже у свої 5 рочків Олечка зовсім не говорила. Вона страждає від наслідків крововиливу в мозок. Під час пологів немовляті звернули шию.

Усе життя маленької дівчинки – це боротьба за кожен рух і новий звук. І як же приємно визнавати –  прогрес очевидний. Якщо раніше весь правий бік Олі був наче паралізований і вона не могла навіть поворухнути пальчиками руки, нині дівчинка тримає нею іграшки. Ще більше тішать результати останньої реабілітації. Її Оля пройшла завдяки Вашій підтримці. Курс вартістю 10500 гривень сплатила «Твоя опора».

Лікувальні масажі, парафінові ванночки, заняття у басейні, допомога психолога. Наша дівчинка успіхами приголомшує навіть лікарів: вона навчилася сидіти з опорою на руки, а верхи на коні – навіть без, тримаючись за маму Оля вже вміє стояти. У басейні дитина активно рухає ніжками і ручками, ось-ось, здається, і почне плавати. Також значно підвищилася концентрація уваги.

Лікарі нещодавно обнадіяли маму: дівчинка, яка ще донедавна не мала жодних шансів ходити, за рік-два самостійно піде.

Дякуємо Вам, наші любі помічники. Своєю підтримкою Ви даруєте цій сильній дівчинці шанс вибороти достойне життя. Просимо, не спиняйтеся. Олі на рік потрібні щонайменше чотири курси реабілітації, грошей на які родина із мами і трьох діток просто не має.