За кілька днів українським бізнесом було пожертвувано більше 1 800 000 млн. грн. на допомогу дитячим будинкам!

Від імені Благодійного Фонду «Твоя опора» ми хочемо розповісти про великий подарунок, який отримали наші підопічні з дитячих будинків.

Компанія Cargill - один з найбільших компаній-експортерів зерна, олійних культур і продуктів їх переробки в Україні - придбала на 1 800 000 грн. річний запас (!!!) необхідних речей для діток. Це одноразові підгузки, мило, шампуні, пральний порошок, зубна паста і т.д. Вони поїхали в дитячі будинки-інтернати в Цюрупинськ, Ладижин, Дружковку і дитячий будинок «Антошка» в Краматорську.

Тепер у більш ніж 700 дітей-сиріт та інвалідів, з важкими формами ДЦП, ВІЛ-інфікованих, і таких, які не можуть пересуватися самостійно, буде все необхідне на цілий рік!

Свій внесок у добру справу вніс і інтернет-магазин Pampik. Його співробітники організували закупівлю величезної кількості засобів особистої гігієни і підгузків, та доставили все у відділення Нової пошти для відправки підопічним дитячим будинкам.

А безпосередню доставку вантажу в усі дитячі установи організувала компанія-перевізник «Нова пошта». Її співробітники безкоштовно завантажили, довезли і розвантажили в дитячих будинках майже 26 тонн вантажу. Це, поки-що, рекордна кількість відправки в рамках благодійної програми «Гуманітарна пошта України»!

Лера Татарчук, Голова фонду «Твоя Опора» розповідає: «Завдяки цьому випадку, ми однозначно переконалися в тому, що в нашій країні є багато приватних компаній і корпорацій, керівники та співробітники яких розуміють, що допомагати - нормальна і невід'ємна частина життя сучасної людини і регулярно роблять це! Спасибі їм величезне від усієї душі ».

Ми твердо впевнені, якщо робити добрі справи разом, то стають можливими найскладніші починання, варто тільки захотіти і почати діяти!