Мрії збуваються! Діти-інваліди отримали тренажер Motomed gracile 12!

Чудова новина! Кімната реабілітації в дитячому будинку-інтернаті м.Цюрупинськ, повністю облаштована! Перша, основна частина всього обладнання, була закуплена завдяки всім, хто прийшов на Другий Charity Weekend з Машею Єфросініною. А наші донори з Англії, зібрали кошти, на які ми закупили такий важливий апарат для реабілітації Motomed gracile 12!

Ви лише вдумайтесь, від тепер 142 дитини з обмеженими можливостями, з Цюрупинського сиротинцю, мають змогу регулярно займатись, та проходити потрібні курси лікування! Тренажер Motomed gracile 12, допоможе дітям-інвалідам відновити рухові функції та подолати фізичні обмеження, хоча б частково. Але це ще не все! В цій кімнаті, мають можливість займатись разом з реабілітологом дитбудинку, не лише його мешканці, а й інші хворі дітки, батьки яких не мають змоги оплатити дорогі курси в реабілітаційних центрах!

Разом з вами, ми зробили здавалось неможливе! Але завдяки вашій турботі і бажанню допомогти, наші підопічні постійно отримують все необхідне. Лише об’єднавшись, ми можемо змінити світ на краще, і подарувати нашим дітям гідне життя і майбутнє!

Окрема вдячність нашим партнерам і друзям, без яких закупівля Motomed gracile 12, була б неможливою: благодійній організації Charity Ukraine, компанії Меділайн, Unicredit Group та волонтеру Ірині Вялковій!

Фото: В’ячеслав Мороз