Третій звіт Charity weekend

17 травня в Києві в БЦ «Космополіт» відбувся вже третій благодійний «Charity Weekend». Маша Єфросініна в черговий раз запросила всіх небайдужих провести час з користю і приєднатися до благої справи - ​​допомоги дітям. Спеціальним гостем зустрічі став успішний український телеведучий, продюсер, волонтер, автор гумористичного шоу «Вар'яти», яке збирає аншлаги по всій Україні, але, в першу чергу, турботливий батько - Сергій Притула. Темою public talk стала «Ідеальний тато». Про те, що розповів Притула про підхід до виховання свого 6- річного сина Дмитра, яких життєвих принципів дотримується Сергій , читайте в пост -релізі.

Цього разу зала була наповнена не тільки успішними , красивими жінками, але й упевненими в собі чоловіками , а в холі розливався дитячий сміх!

В холлі була розташована благодійна ярмарка, де продавались найрізноманітніші іграшки та сувеніри ручної роботи. Цього разу дітвору і наших гостей пригощали наймачнішими десертами від Yogorino  та дитячими ласощами від Pampik! А розважали наймолодших гостей ляльковий театр, Ценрт сімейного розвитку "Щаслива родина" та аніматори з Sport & Fun.

Найбільшу вдячність, ми хочемо висловити нашим партнерам, які вже втретє приймють нас і таким чином роблять величезний вклад в допомогу дітям! Завдяки високому профессіоналізму співробітників Космополіть Конгресс-холл, кожен наш захід - це справжнє свято!

Гості третього Charity weekend допомагав зібрати кошти на операцію для підопічного фонду "Твоя опора" Іллі Балабана. Його історія вразила всіх без виключення. Завдяки нашим гостям і донорам було зібрано 200 000 грн! Якщо ви хочете долучитися до доброї справи, і допомогти врятувати життя хлопця, зробіть пожертву на нашому сайті, або перерахуйте кошти на рахунок Іллі.

За фото на нашому сайті величезна подяка Олександру Ратушняк.