«Charity Chain» від Маші Єфросиніної та ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry:

«Charity Chain» від Маші Єфросиніної та ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry: модні прикраси в допомогу дітям!

Надихнувшись благодійною діяльністю телеведучої, український ювелір Валерія Гузема створила унікальні намиста. Всі гроші, виручені від їх продажу, будуть перераховані в фонд «Твоя опора». Акція стартує Благодійним аукціоном 17 травня.

Як зізнається власниця бренду Guzema Fine Jewelry, за благодійними проектами Маші Єфросиніної вона стежить давно.

- Ми познайомилися з Машею на фотосесії: я тоді працювала в глянцевій журналістиці, ми знімали обкладинку з Машею, - згадує Валерія. - Пам'ятаю, температура на знімальному майданчику зашкалювала через потужні світлові прилади, навіть тріснуло кілька лампочок, але Маша, будучи вже вагітною, мужньо витримала весь знімальний процес. Вже тоді я зрозуміла, наскільки вона сильна. Хоча я досі не розумію, як їй вдається регулярно робити такі глобальні благодійні проекти і допомагати такій кількості дітей.

Близько року тому Валерія пішла з медіа-сфери заради власного ювелірного бренду. А незабаром народилося бажання поєднати «красиве і корисне»:

- Я подумала: кожен повинен зробити свій внесок у добру справу. І зателефонувала Маші.

Завдяки співпраці двох красивих і талановитих дівчат з'явилися «Charity Chain» - унікальні «прикраси зі змістом».

- Це два ланцюжки з ключками з жовтого і білого золота, - описує Валерія. - На кожній ключці написано англійською - «Люби», «Вір», «Поділися», «Молись» і «Допомагай». На замочку прикраси - назва «Charity Chain» і персональний номер. Це прикраси зі змістом. Ми витратили близько п'яти метрів ланцюга, поки не визначилися з точним дизайном. А, підбираючи по слову на кожну ключку, прагнули передати те, що для нас справді важливо.

Головне спільне творіння - це ланцюжок з п'ятьма діамантами. Створений в єдиному екземплярі і абсолютно унікальний. Саме з нього і почнеться продаж прикрас «Charity Chain».

- Благодійний аукціон буде проходити рівно один день, 17 травня, з 10 до 22 годин, - розповідає власниця бренду Guzema Fine Jewelry. - Лот всього один, прикраса з діамантами. Свої ставки можна зробити онлайн на instagram-сторінці бренду @guzema_jewelry. А продаж двох видів ланцюжків з ключками (в жовтому і білому золоті) стартує на наступний день, 18 травня. Всі виручені кошти ми передамо в фонд "Твоя опора".

Як зізнається Маша Єфросиніна, це буде суттєвий внесок.

- Мене радує, що люди, які займаються бізнесом або творчістю, починають замислюватися над питанням: чим я можу бути корисним суспільству? - каже вона. - Завдяки свідомості, дітей, яким може допомогти наш фонд «Твоя Опора», все більше. Сьогодні ми не тільки підтримуємо життєдіяльність п'яти будинків-інтернатів, а й допомагаємо державним медичним установам. А в планах на майбутнє - ще більш серйозні завдання. І все це можливо завдяки таким небайдужим людям як Лера Гузема. І всім тим, хто дзвонить, пише, приходить на наші зустрічі «Charity Weekend», ділиться ідеями і пропонує допомогу.

Благодійний аукціон з продажу прикрас «Charity Chain» стартує 17 травня о 10.00 на instagram-сторінці @guzema_jewelry