Звіт за лютий 2017 року

У лютому ми придбали медпрепаратів на суму 461 855, 06 грн.

Зокрема для ІПАГу було куплено медпрепаратів на суму 99 127,90 грн. Для новонароджених із Інституту підіатрії, акушерства і гінекології придбано 4 флакони Коломіцину, 5 флаконів Аміновену, 3 флакони Оліклінамелю, 5 флаконів Допаміну, 5 флаконів Контривену, 30 флаконів Тазпену, 10 флаконів Солу Медрол та 10 флаконів Солу Кортеф, 3 флакони Куросорфу.

В Інститут ім.М.Амосова закупили життєво важливі препарати загальною вартістю 301 999,79 грн.

Для дітей з Олешківського інтернату було закуплено найнеобхідніше - противірусні, знеболюючі, вітаміни, препарати для травлення, вату, бинти тощо на суму 36 541, 08 грн. Для Макарівського центру "Промінь надії" у лютому придбано медпрепаратів на суму 24 186, 29 грн.

Нам вдалося придбати три реактиви для газоаналізатора для ІПАГу. Цей реактив потрібен апарату, який визначає гази крові і є надзвичайно актуальним у новонароджених, що перебувають на апаратній вентиляції легень. За допомогою газоаналізатора та реактивів можна слідкувати за важливими показниками життєдіяльності малюків - рівнем гемоглобіну, кальцію, кисню та вуглекислого газу в крові. І оперативно реагувати за зміни цих показників. Загальна вартість препаратів - 30 334,50 грн.

Двоє вихованців Олешківського інтернату - 15-річна Сенді і 14-річний Дмитро - пройшли обстеження у медичниій мережі "Добробут"

Також ми обстежили 15-річну Юлію Ярош із Вінницької області. Загальна вартість оглядів наших підопічних, аналізів та лікування становить 22 311 грн.

На реабілітацію нашої підопічної Тоні Саранді у центрі "Вільний рух" було витрачено 12 500 грн Через те, що мамі з запізненням зробили кесарів розтин, під час операції виникли ускладнення і дитина народилася з важкими патологіями. У Тоні ДЦП, спастичний тетрапарез.

Також нам вдалося відремонтувати 7 палат та коридор у дитячому відділенні Інституту ім.М.Амосова. На роботи витрачено 248 709 грн. Завдяки допомозі нашого постійного донора Аліни Поперешнюк маленькі пацієнти тепер матимут змогу проходити лікування у новеньких палатах.

Якщо у вас є бажання допомогти нашим підопічним, зробити це можна на сайті, натиснувши червону кнопку "ДОПОМОГТИ" і перерахувавши зручну для вас суму.

Творимо добро разом!