Charity Weekend. Здоровий день!

"CHARITY WEEKEND. ЗДОРОВИЙ ДЕНЬ» - це наймасштабніший захід в серії благодійних подій спільного проекту фонду «Твоя Опора» та Маші Єфросиніної «CHARITY WEEKEND".

"CHARITY WEEKEND. ЗДОРОВИЙ ДЕНЬ» - це фестиваль для всіх, хто любить враження, піклується про своє здоров'я і шукає нові незабутні емоції! Тут немає обмежень за віком - швидше, для будь-якого віку тут знайдеться цікаве і корисне враження!

Цього року фестиваль пройде за підтримки партнера проекту - арт-заводу «Платформа».

Ми незмінно дотримуємося нашої ідеології «Проведи час з користю», і в цьому унікальність нашого проекту - ви отримуєте задоволення від приголомшливо проведеного часу, і водночас допомагаєте врятувати життя дітей, які потребують допомоги - всі кошти, виручені від продажу квитків, йдуть на благодійність.
В цьому році на зібрану суму фонд «Твоя опора» здійснить закупівлю обладнання для надання реанімаційної допомоги маленьким пацієнтам інституту ім. М.Амосова.

У програмі фестивалю:

1. Проведення масових тренувань від зірок першої величини:
- Насті Каменських
- Даші Астаф'євої
- Аніти Луценко
- Маші Єфросиніної
- Героїв проекту «Київ Вдень та Вночі»

А також від зіркового тренера Ксенії Литвинової і кращих інструкторів фітнес-студії «Фактура»

2. Обстеження та діагностика дітей кращими фахівцями медичної клініки «Добробут».

3. Найсмачніша та корисна їжа від наймодніших виробників столиці. За прилавками - Олена Кравець, Андрій Бєдняков і інші зірки!

4. Феєричний «Парк Розваг» для дітей будь-якого віку. Це не просто анімація - це освітні і розвиваючі ігри, справжні роботи і улюблені герої! Це змагання, футбол, стрибки, лабіринти і ... нескінченні веселощі! Це той випадок, коли може не вистачити часу всюди взяти участь!

5. Багато музики! І крутих ПОДАРУНКІВ, які можна просто виграти в лотерею!

6. Виступ улюбленців дітей і підлітків - групи "Open Kids"

7. Хедлайнер фестивалю - ALEKSEEV

Ми обіцяємо вам - ви не пошкодуєте, що провели день з нами! І нагадуємо, що разом з вами ми врятуємо дуже багато життів! Купуйте квиток і проведемо час з користю!

Купить билет