Ми не можемо стати батьками для всіх покинутих дітей, але можемо подарувати їм мить щастя, допомогти відчути, що вони потрібні!

Кожен з вас під Новий рік може стати добрим чарівником і здійснити дитячу мрію. Аби додати яскравих фарб до сірого життя інтернатних буднів, ми знову розпочинаємо нашу вже традиційну акцію «1000 подарунків до Нового року з Машою Єфросиніною». Цей спільний проект нашого фонду “Твоя опора” та компанії «Нова Пошта» прикрасить усмішками дитячі обличчя.

"Для мене акція "1000 подарунків..." особлива. З неї почалися наші перші кроки як фонду, наші перші відкриття тієї реальності, яку ми вже котрий рік намагаємося змінити на краще! Акція найдобріша та не потребує багатьох зусиль від людини, так само, як і дозволяє допомагати згідно можливостей!" - Маша Єфросиніна, ідеолог акції, співзасновник «Charity Weekend».

Уявіть, тисяча наших підопічних хлопчиків і дівчаток із одинадцяти інтернатів уже написали листи Дідусеві Морозу із найзаповітнішими мріями: жовтий зайчик, джинси з камінчиками, червона машинка чи рукавички. Від таких елементарних, здавалось би, бажань просто стискається серце.

«Ми не будемо банально закидати дітей подарунками, ми будемо здійснювати їхні мрії. На жаль, ми не здатні подарувати цим діткам люблячі родини, але ми можемо зробити їх хоч трішки щасливішими. Адже кожен із них мріє про свято, чекає дідуся Мороза і подарунків. Ми ж купуватимемо їх для свої діток, а значить не маємо права забути про тих, хто тат і мам не має, ми просто не можемо  їх розчарувати», – каже Валерія Татарчук, голова Благодійного фонду «Твоя опора», співзасновник «Charity Weekend».

Стати чарівником елементарно: обираєте на нашому сайті мрію дитини, купуєте подарунок і абсолютно безкоштовно відправляєте його Новою Поштою. Якщо не маєте часу купувати – можете зробити благодійний внесок і ми зробимо це за Вас, щоб ніхто не залишився без подарунку.

Акція діє з 20 листопада до 16 грудня 2017 року.

Ми уже в передчутті дива і Нового року чекаємо затамувавши подих. Адже з Вашою допомогою вже 1 січня до сиротинців з подарунками прийде Дідусь Мороз. Дітки-сироти й далі будуть вірити в дива!

Давайте зробимо це разом!

1. Дитячий будинок "Антошка", м. Краматорськ

2. Цюрупинський дитячий будинок-інтернат, Херсонська обл.

3. Полтавська спеціалізована школа-інтернат ім. Н.К. Крупської

4. Андріївська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Новосанжарського району, Полтавської області

5. Чернівецький обласний дитячий будинок

6. Комунальний заклад Медико-соціального захисту "Прилуцький обласний будинок дитини "Надія"

7. Краматорський дитячий будинок № 3 "Гайок"

8. Лебединська загальноосвітня школа-інтернат для глухих дітей, Сумська область

9. Комунальна організація (установа, заклад) "Макарівський районний центр соціальної підтримки дітей та сімей "Промінь надії"

10. Комунальний заклад Сумської обласної ради - Хоружівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей області.

11. КЗ КОР «Спеціалізований Обласний будинок дитини м. Біла Церква»

12. Дітки, підопічні фонду Твоя опора за проектом "Адресна допомога важкохворим діткам"

1. Зі списку бажань, ви обираєте той подарунок, який хочете подарувати.

2. Бронюєте його і отримуєте 3 дні на те, щоб купити подарунок і відправити його.

3. Відправляйте посилку на відділення «Нової пошти» за адресою яка з'явиться у спливаючому вікні після бронювання за рахунок отримувача.

Також, детальна інструкція буде надіслана на вказаний вами при реєстрації email.

4. Внесіть номер експрес-накладної у профайл обраної дитини

5. Щоб знайти зареєстрований вами подарунок для дитини, достатньо ввести ваш email в поле "Пошук" під зеленою кнопкою "Хочу допомогти"!

6. Спасибі! Ви здійснили мрію дитини з дитбудинку!

Наші волонтери обов'язково передадуть подарунок маленькому підопічному на Новорічному святі! Так само, ви можете перерахувати грошову допомогу діткам.

Якщо у вас залишились запитання, ви можете зв'язатися з нашими менеджерами, які детально вас проконсультують у робочий час:

Чигрин Олена - тел. (095) 753 8559

Пастернак Ірина - тел. (068) 171 7255, (063) 815 3870

e-mail: info@tvoya-opora.com.ua

Максим
розвиваючий столик
Юрій
М`яка книжка
Артем
9 років
Конструктор, солодощі
Ілля